Fabrik

Fabrik

THE REPLICA

2018

Eind februari 2018 heeft Recyclart het station Brussel-Kapellekerk na 20 jaar moeten verlaten. Een harde klap bij het onvermijdelijke verhuizen...
Maar we zouden onszelf niet zijn als er uit die as geen phoenix zou herrijzen! Een eerste teken: THE REPLICA is een installatie ontworpen en gefabriceerd door Recyclart FABRIK (in recordtempo) om de voorziene tentoonstellingen in de Vitrin 21 in Kapellekerk toch te laten doorgaan. Gedreven door respect voor de uitgenodigde artiesten en door nood aan poëtisch verzet is THE REPLICA de extra muros vertaling van de ruimte en de sfeer van Vitrin 21. Deze extra muros installatie vindt zijn plaats in de WTCI toren door hulp van en samenwerkng met Up4North & IABR in de noordwijk. THE REPLICA is een van de “genodigden” van de IABR in WTC.

Wesley Meuris zal de eerste artiest zijn om deze REPLICA in te wijden. Zijn tentoonstelling "UrbanModeL_index", georganiseerd in het kader van en met de Triennale Brugge2018 zal te zien zijn tijdens en samen met IABR in Brussel !

Together with / in the mark of IABR (Biennale Rotterdam), Triennale Brugge and LabNorth

 

INFO & BESTELLINGEN : MARION@RECYCLART.BE
13-15 MANCHESTERSTRAAT 1080 MOLENBEEK
T +32 2 534 18 40

← Terug

News