Bar resto

Bar resto

resto 100%vegan

Onze keukenploeg zweet zich met zwier een smaakhernia om deze stad van verantwoord veganistisch lekkers te voorzien. Onze menukaart verandert elke week, laat je smaakpapillen verrassen. Wees welkom voor lunch of om iets te komen drinken, heerlijke zelfgemaakte kombucha en vegan cappucino's te over.  

 
 
 
DINSDAG 18:00>23:00 5 GANGENMENU
39€ op reservatie BARRECYCLART.BE
Elke dinsdagavond kan je bij ons aan tafel schuiven voor een vijfgangenmenu vol seizoensgebonden gerechten. Het menu verandert elke maand, naargelang het aanbod, de kuren van de chef en de kunsten van de ploeg! Eveneens 100% vegan natuurlijk!

 

 
 
MENU VAN JUNI

° Bloemkool-venkelkroket, aspergemousse met miso, lacto-gefermenteerde champignon, mosterdzaadjes

° Tartaar van wortelgroenten en charentaismeloen met salie, zwarte knoflook, pesto van kervel, kombucha 

° Ravioli van artisjok en spliterwten, carpaccio van koolrabi, gelei van gerookte tomaat, gekonfijte citroen 

° Seitan gebraad met paprika en rozemarijn, lacto-gefermenteerde komkommers met kefir, mousseline van knolselder, jus van abrikozen

° Aardbei-basilicumtaartje, rabarber-citroenbes parfait, amandel-gomasio cracker


 

SOCIALE ECONOMIE

Bar Recyclart werkt met mensen in een tewerkstellingstraject, zowel in de keuken als achter de bar. Dit werkprogramma, een vorm van sociale economie, biedt een kans voor lagergeschoolde, langdurige werkzoekenden om na 2 jaar smaak- en werkervaring bij ons een plek te vinden elders op de arbeidsmarkt. Om die overgang te vergemakkelijken gebruiken we bijvoorbeeld Maïzenne Talent: een tool ontwikkeld door de jobcoaches van Atelier Groot Eiland, Eat vzw, Jes en Recyclart samen met de sectorondersteuner Horeca van Tracé Brussel, om zich op een bredere en duurzamere manier te kunnen bewegen op de arbeidsmarkt. Door de mensen die we opleiden samen aan te bieden met andere SPI-partners (Sociaal Professionele Inschakeling) actief in de Horeca, kunnen we beter inspelen op de noden van werkgevers. Via de webpagina kunnen werkgevers contact opnemen met Maïzenne Talent en zal één van de jobcoaches met de werkgever in gesprek gaan.

 

INFO+RESERVEREN: BARRECYCLART.BE 02 289 00 59
RECYCLART 13-15 Manchesterstraat B1080

News