Bar resto

Bar resto

BAR RECYCLART IS BACK

Woensdag > Vrijdag
12:00-22:00 (Keuken tot 21:00)

Kom de nieuwe gezichten van de keuken ontmoeten en ontdek de nieuwe smaken geïnspireerd door een fusie van invloeden.Bar Resto Recyclart is een ontmoetingsplek waar plezier centraal staat. Veggie, vegan of halal? In Bar Resto Recyclart eten we allemaal aan dezelfde tafel! 

Onze menukaart verandert elke week, laat je smaakpapillen verrassen. Keuken non-stop open van woensdag tot vrijdag. Wees welkom voor lunch, koffie met baklava, afterwork of een AssietteRecyclart voor je concert ! 

Menu onderaan de pagina.

RESERVEREN: INFO@RECYCLART.BE 02 289 00 59
 

SOCIALE ECONOMIE
Bar Recyclart werkt met mensen in een tewerkstellingstraject, zowel in de keuken als achter de bar. Dit werkprogramma, een vorm van sociale economie, biedt een kans voor lagergeschoolde, langdurige werkzoekenden om na 2 jaar smaak- en werkervaring bij ons een plek te vinden elders op de arbeidsmarkt. Om die overgang te vergemakkelijken gebruiken we bijvoorbeeld Maïzenne Talent: een tool ontwikkeld door de jobcoaches van Atelier Groot Eiland, Eat vzw, Jes en Recyclart samen met de sectorondersteuner Horeca van Tracé Brussel, om zich op een bredere en duurzamere manier te kunnen bewegen op de arbeidsmarkt. Door de mensen die we opleiden samen aan te bieden met andere SPI-partners (Sociaal Professionele Inschakeling) actief in de Horeca, kunnen we beter inspelen op de noden van werkgevers. Via de webpagina kunnen werkgevers contact opnemen met Maïzenne Talent en zal één van de jobcoaches met de werkgever in gesprek gaan.

Bestanden

News