Agenda

27.05.23

Parkingstone

w/ Lediouk + Münki + River Moon + Nunguja

RECYCLART 13-15 Manchesterstraat B1080

Parkingstone is een transdisciplinair collectief dat events organiseert die de grenzen van de technologie tarten en de identiteit van de clubscene in vraag stellen. Een ruimte van experiment, samenkomst en verzet. Voor vanavond hebben ze een exclusieve, eclectische line up samengesteld vol Brusselse premières!

 

RIVER MOON (Hybrid)

Afkomstig uit Kaapstad, opgegroeid in New York en momenteel woonachtig in Berlijn, is River Moon een producer, songwriter, recording artist, DJ en Rave Princess. Na een door pandemie getroffen muzieklandschap te hebben opgeluisterd met haar emotioneel geïnspireerde, genre-overstijgende debuut mixtape Martyr in de zomer van 2020, is River nog maar net begonnen zichzelf te ontdekken als een popster van wereldklasse en DJ (voorheen onder de moniker Saint Deepthroat). Haar sound is een fantasierijke vervlechting van de queer electro-pop scene van haar Zuid-Afrikaanse thuis, met Afro-Futurisme, hip-hop, ballroom en club invloeden uit elke hoek van de wereld die ze bezoekt.

+

TOTAL XTC (djset)

Total XTC is een afro-Dominicaanse DJ + producer uit de Bronx. Zijn sets creëren een unieke combinatie van geluiden en ritmes die thema's als identiteit en diaspora uitdrukken, sterk beïnvloed door zijn opvoeding in NYC en de Dominicaanse Republiek. Hij voegt deze werelden samen op de dansvloer en creëert gevoelens van extreem plezier en euforie; extase. Hij gebruikt samples als een manier om verhalen te vertellen en verwerkt vaak verschillende Caribische ritmes in zijn elektronische soundscapes. Hij is de oprichter van het in NYC gevestigde feest Body Journey, waar hij BIPOC, queer + trans DJ's in de schijnwerpers zet en line-ups heeft samengesteld met talent dat de huidige renaissance van de dansmuziek vormgeeft. Hij is gepassioneerd door collectieve kracht, het begrip en de genezing die op de dansvloer kunnen plaatsvinden.

+

NUNGUJA (djset)

Nunguja is een Berlijnse van Tanzaniaans-Duitse afkomst. Haar roots en haar opvoeding in een diverse en levendige stad hebben een belangrijke invloed op haar smaak en speelsheid qua sound. In haar DJ-sets verwerkt ze elementen van experimentele, elektronische, jazz en traditionele Afrikaanse muziek.

+

LEDIOUCK (live)

LeDiouck, geboren als Magueye Diouck, is een jonge Franse artiest die wordt gekenmerkt door zijn unieke stijl en hybride muziek, geïnspireerd door zijn Senegaleses roots en zijn Parijse levensstijl. Zijn muziek is opgedragen aan een nieuwe generatie; intens, vol ritme en altijd grensverleggend. Van rock tot afro of meer rap, zijn muziek kent geen grenzen en weerspiegelt wie hij is als persoon: iemand die je niet in een hokje kunt stoppen.

+

MÜNKI (live)

Een chaotische mix van clout, noise, fashion en rave muziek from LA.

 

22:30-05:00
12€ (presale online)

_

FACEBOOK EVENT

_

Discrimination, abuse and harassment of any kind will not be tolerated. 
If you don't feel safe, please reach out to our staff. Look out for each other.

Tags : Feest / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News