Agenda

13.01.22

CONCERT CANCELED wegens Covid

The Burmese Days et sa Great Depression of Sutra (FR)

Muziek

RECYCLART 13-15 Manchesterstraat B1080

CANCELED wegens Covid, maar uitgesteld tot maart 2022! !


In het begin was er een roman van George Orwell, The Burmese Days. Uit deze verklaring van liefde voor exotisme hebben Jude Jr en Kaptain Kharma een gelijknamige groep gecreëerd. Een bepaald idee van de reis, datgene dat van achter de computer ontstaat, gevoed met audio- en visuele clichés, verboden dromen. In de loop van 3 experimentele LP's verbreedde het duo hun horizon van invloeden: van Afrikaanse pop uit de jaren 80 tot New Yorkse math rock en Japanse synthpop met als constante hun rockidentiteit.

Voor hun eerste album, The Great Depression of Sutra, ging het duo, nu een kwartet, een nieuwe uitdaging aan: het afsluiten van een verhaal dat begon als een stripverhaal. Een schijnbaar banaal superheldenverhaal vertellen dat het verhaal van de mensheid blijkt te zijn, verlies en vernieuwing. Nihilistisch, en dus diep humanistisch, is dit nieuwe type rockopera avontuurlijker dan ooit, en stelt het de relatie tussen kunst, mensen en Tijd in vraag.


Doors 19:30
Start 20:30
5€

+ Soe(u)p(e) + snacks 100% vegan > 22:00


_

FACEBOOK EVENT

_

Voor dit evenement moeten wij u om een Covid Safe Ticket vragen en is een mondmasker verplicht. Wees voorzichtig en neem je verantwoordelijkheid in deze sanitaire context. Dank om de maatregelen te respecteren. 

Tags : Concert / Opvoering / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News