Agenda

21.04.23

Space Oddities: talk Baleine sous Caillou podcast w/ guests + DJ sets

RECYCLART 13-15 Manchesterstraat B1080

Wij zijn de borderlines, de randfiguren, de buitenstaanders, de verdwaalden, de vreemdelingen, de afwijkenden. Zij die niet zijn en nooit iets doen zoals iedereen. Deze avond is van ons: laten we samenkomen en vieren!

Baleine sous Caillou is een podcast die sociale kwesties aanpakt met een queer en feministisch perspectief. Voor de gelegenheid brengen ze drie essentiële actoren van het Brusselse activistische landschap samen rond unpopular queer and feminist opinions. Vergeet uw gebruikelijke referenties, maak plaats voor een intellectuele uitdaging! Je wordt uitgenodigd voor een gesprek met Fatsabatts, FatFriendly asbl en Victoria Piya, gevolgd door twee DJ sets van NotOkCupid en L4U.

Fatsabbats is een cultureel en solidair platform door en voor LGBTQIA+ POC gemeenschappen. Fatsabatts biedt ruimtes om de diversiteit van de queer en raciale gemeenschap te ontmoeten, te delen, te bepleiten, te verzorgen en te vieren.

Fat Friendly is een in Brussel gevestigde vereniging die strijdt tegen brutofobie en opkomt voor de rechten van dikke mensen. Ze brengt de toegankelijkheid van ruimtes voor dikke mensen in kaart.

Victoria Piya is een 23-jarige trans-schrijfster, activiste en studente uit Brussel.

Baleine sous Caillou: Asma, Aline en Elodie zijn drie madammen van ver in de dertig. Drie, een trio, de heilige drievuldigheid, het getal van evenwicht, expressie en vrije gedachte. Baleine sous Caillou is een resoluut queer en feministische podcast die van binnenuit vertrekt om de buitenkant te verkennen.

 

19:30 Start
20:00-21:00h Talk w/ Baleine sous Caillou (in FR)
21:00-21:30 Drinks + food
21:30-23:00 DJ NotOkCupid
23:00-00:30 DJ L4U

Pay What You CanFACEBOOK EVENT

_

Discrimination, abuse and harassment of any kind will not be tolerated. 
If you don't feel safe, please reach out to our staff. Look out for each other.


Tags : Lezing / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News