Agenda

26.05.23

SLOMO: Dea Khalvashi & Maarten Van Mieghem (LUCA school of arts)

RECYCLART 13-15 Manchesterstraat B1080

In de maanden mei-juni stelt Recyclart ruimte ter beschikking voor ontwikkeling. In de luwte voor de storm van ons jaarlijks zomerfestival is er plaats en tijd om onze site te vullen met ondersteuning bij afstudeerprojecten in de vorm van residenties, try-outs, onderzoek, jury’s, publieke momenten - een plek voor experiment, om dingen op hun beloop te laten gaan en een context te bieden waarin gecreëerd en getoond kan worden.

Maarten Van Mieghem is een Brusselse kunstenaar en curator. Zijn interdisciplinair werk draait om de relatie tussen technologie en kunst. Binnen zijn curatoriële praktijk bepalen de geschiedenis en de omstandigheden van een ruimte de uitkomst van elk project.

Dea Khalvashi is een Georgische curator en ontwerper. Dea woonde en werkte in Londen en Berlijn, voordat ze naar Brussel vertrok om aan de LUCA School of Arts te studeren. Haar werk als curator en ontwerper omvat zowel esthetische als conceptuele reflecties van de interacties tussen de digitale en analoge wereld.

Dea en Maarten werken samen als curatorduo. Ze studeren beiden af aan Luca School of Arts, Dea in Media & Information Design en Maarten in Fine Arts.

 

SLOMO is a show about time and memory. How can they be moulded into physical space? What tensions does this gesture provoke?

SLOMO will show work by:
Amel Omar
Bert Enzlin
Gio Megrelishvil
Ivar Glói
Nathan Joshua Bastien
Rita Nobre

 

12:00 - 22:00
Free


_

FACEBOOK EVENT

_

Discrimination, abuse and harassment of any kind will not be tolerated. 
If you don't feel safe, please reach out to our staff. Look out for each other.


 

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News