Agenda

10.03.21 > 15.07.21

Renée Lorie & Erien Withouck: From Mexico to Manchester

Fotografie Buurt

Recyclart | Manchesterstraat 13-15 | B1080

Mexico en Manchester - met Recyclart als kloppend hart - zijn de namen van twee straten die Molenbeek doorsnijden. En het zijn ook verre oorden in deze tijden. Renée Lorie & Erien Withouck, beiden fotograaf, buren en longtime partners in crime, gaan aan de slag met de vakantiefoto's van onze buren. Tactiele souvenirs als vertrekpunt voor nieuwe verhalen en vormen.

INZAMELACTIE
Iedereen mag zijn postkaarten, foto’s, teksten, (ver)gezichten, mijmeringen en tekeningen insturen van een kleine of exotische reis naar frommexicotomanchester@gmail.com. Je kan ook je foto’s deponeren in één van onze postbussen aan Recyclart (Las Vegas), WAQ (Benidorm) of bij Anjouf op Place Duchesse (Honolulu). Reizen kunnen ook dromen zijn, dromen over reizen… noem maar op!
 
EXPO
Alle herinneringen zullen in een nieuwe vorm het (zon)licht zijn tijdens een expositie deze zomer. Ze zullen gedrukt worden op strandhanddoeken, die een pad van Recyclart naar WAQ zullen vormen, over de brug van het kanaal. Op het einde van de dag mag neem je de handdoek mee waarop je eigen vakantiefoto gedrukt is! Dan kan je er binnenkort zelf nog eens mee zonnen op reis… aan het kanaal of aan de rand van het Louis Namèche zwembad. 
 

STUUR JE HERINNERINGEN OP NAAR FROMMEXICOTOMANCHESTER@GMAIL.COM
VERNISSAGE 30.07.21 @ RECYLCART HOLIDAYS | DOORS 17:00 | FREETags : Artistieke tussenkomst / Kunstenaarsverblijf / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News