Agenda

10.05.24

w/ Valentine Desmier & Léa Berthy + Steven De Roey

RECYCLART RÉSIDENCES/TIES

Beeldende kunst

RECYCLART 13-15 Rue de Manchester B1080

In de maanden mei-juni stelt Recyclart ruimte ter beschikking voor ontwikkeling. In de luwte voor de storm van ons jaarlijks zomerfestival is er plaats en tijd om onze site te vullen met ondersteuning bij afstudeerprojecten in de vorm van residenties, try-outs, onderzoek, jury’s, publieke momenten - een plek voor experiment, om dingen op hun beloop te laten gaan en een context te bieden waarin gecreëerd en getoond kan worden.


Met op vrijdag 10 mei vanaf 18:00:

 

Valentine Desmier & Léa Berthy

Valentine Desmier en Léa Berthy zijn studenten aan de Ecole de Recherche Graphique. Ze nodigen ons uit om deel te nemen aan een uitbreiding van hun onderzoek tijdens dit evenement in de recyclart. Dit zal gebeuren in de vorm van een performatieve geluidsinstallatie, met als doel een uitnodiging te bieden om samen te werken met de natuurlijke wezens van de cultuur en de ruïnes van de technologie, in een poging om de wolk te deblokkeren. Het doel van dit ritueel is om rizomatisch, in het beeld van het sociale netwerk van de levenden, het mycelium, te communiceren met het digitale netwerk om nieuwe verhalen en utopieën te bedenken.

https://www.instagram.com/valguabonde/

https://www.instagram.com/lea_berthy/

 

 

Steven De Roey

Mijn expo gaat over herinneringen en hoe ze vervagen. Foto's en video's kunnen die herinneringen bewaren. Als je ernaar kijkt, komen gevoelens van toen weer naar boven als korte flitsen van nostalgie. Aan de hand van een interactieve installatie kan de kijker hun eigen perspectief op herinneringen verkennen.

 

 

___

 

Start 18:00 

+ BAR RESTO 12:00 > 22:00

Gratuit/Gratis

 

___

Tags : Tentoonstelling / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News