Agenda

22.03.24

Feestelijke opening ROOTS

Recyclart Fabrik x Molleke

Architectuur & stedenbouw Buurt Hout & metaal

Molleke - Kruitmolenstraat 64, 1000 Brussel

De ateliers van Recyclart Fabrik introduceren een collectie ruwe en strakke meubels ontworpen door valorisatie werknemers in een tewerkstellingstraject. ROOTS is 100% circulair, lokaal en sociaal verantwoord is! Kom de meubels ontdekken tijdens de feestelijke opening in de lokale winkel Molleke, Kruitmolenstraat 64. 

 

___

 

17:00 > 19:00 

Gratuit/Gratis  


___

 

 

Webshop  

 

In samenwerking met:

Citeco  

Entreprise de TravailAdapté quipermet à des personnes handicapées d’apprendre et d’exercer un métierpour l’aide précieuse dans le démantèlement des palettes. 

+

Dora Rousseau 

Étudiante de La Cambre Horta en Architecture, pour la conception du Tréteau Box. 


Met de steun van: 

 

be.circular

 

shifting.econormy.brussels

 

Speler in de Sociale Economie 

Recyclart Fabrik zet zich in om Brusselaars aan het werk te zetten door hen een traject naar professionele integratie aan te bieden in verschillende activiteitensectoren: schrijnwerkerij, metaalconstructie, infrastructuurbeheer en de recuperatie van hergebruikte materialen. Elk team bestaat uit 2 tot 5 arbeiders, begeleid door een instructeur of instructrice die zorgt voor de overdracht van ambachtelijke vakkennis. Recyclart Fabrik is een springplank naar duurzame werkgelegenheid, open voor iedereen die zijn of haar sociale en technische vaardigheden wil verbeteren in een omgeving waar menselijkheid op de eerste plaats komt. 

 

___FACEBOOK EVENT


___

 

 

 

Tags : Feest / Inhuldiging / FABRIK / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News