Agenda

18.12.19

VEILING | DESIGN | MUZIEK | FOOD

Recyclart FABRIK | OPEN

Muziek Beeldende kunst Buurt Hout & metaal

Recyclart | Manchesterstraat 13-15 | B1080

RECYCLART FABRIK AUCTION
VENTES AUX ENCHERES | VEILING
END OF AUCTION 16.12.19

WWW.BIDDINGOWL.COM/RECYCLART

Op 18 december vieren we de verhuis van de hout- en metaalateliers van Recyclart FABRIK - sociaal economie-project van Recyclart - naar onze site in de Manchesterstraat 13-15 in Sint-Jans-Molenbeek. Van harte welkom vanaf 17u voor een hapje, een drankje, roboperformances, muziek en een veiling waarbij je kan bieden op objecten gemaakt in onze hout- & metaalwerkplaatsen.

In onze ateliers realiseren medewerkers in een werkervaringstraject projecten in hout en metaal voor een divers cliënteel, onder de begeleiding van een deskundig team. Tussen de opdrachten door laten ze hun creativiteit los op materiaaloverschotten. Het resultaat dopen we “HOMEMADE19”: een collectie meubels en andere designobjecten, allen met liefde gemaakt, allen uniek, en allen het resultaat van de vindingrijkheid van onze collega’s.

De creaties van de collectie worden publiek geveild, de opbrengsten gebruiken we om de de ateliers goed in te richten. Neem snel een kijkje, misschien vind je wel een leuke tafel voor in je woonkamer, of een origineel cadeau voor de eindejaarsfeesten? We sluiten de online veiling af op 16 december 2019.
Op woensdag 18 december ben je welkom voor de publieke slotveiling met kans tot hoger bod, in de nieuwe plek.
 

+ FIX MY BROL
Onze Repair Mobil zal er ook bij zijn. Het mobiel reparatie-atelier van Recyclart FABRIK is er voor iedereen. Gebroken bloempotten of benen, breng ze mee, dan maken we ze samen!

SCARABÉE BY BOTS CONSPIRACY
Scarabée is een robot ontworpen en gebouwd door Bots Conspiracy. Alle onderdelen zijn gemaakt dmv 3D printing en laser cut. Scarabée wordt bestuurd met een arduino aangesloten op Pure Data en brengt een soort donkere electro hiphop. Hij heeft twee doelen: u laten dansen en terwijl de wereld domineren. Binary revolution is raising!!!

+ FUNKY BOMPA NON STOP


17:00>21:00 OPEN (DJ Funky Bompa non-stop) + FOOD + FIX MY BROL
19:00>19:30 Veiling FABRIK objecten/s
19:30>19:45 Scarabée (BXL Robomusik)
19:45>20:30 Hun Hun electro oriental psyche live 
FREE

Tags : FABRIK / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News