Agenda

08.04.23

Polish Quearster by Deep Down East w/ Xtossy + Mala herba + Monster + Timon Tonic b2b Stanislawa

Muziek

RECYCLART 13-15 Manchesterstraat B1080

Queer - Easter celebration met Deep Down East!

Dit Brussels techno collectief promoot queer artiesten en artiesten uit de Oosterse underground scene.  Het collectief bestaat voornamelijk uit queer internationale dj's, vj's, grafisch ontwerpers en videokunstenaars. Hun doel is kunstenaars te promoten en een safe(r) space te bieden aan hun publiek waarin iedereen vrij is zijn identiteit te uiten met wederzijds respect.

Voor deze Deep Down East avond hebben ze twee Poolse artiesten uitgenodigd van Oramics Collective die een live performance en een DJ set zullen brengen.
De queer non-binary artiest-activist MALA HERBA, gebruikt muziek om met de wereld te communiceren en door zijn eigen identiteit te navigeren, en verkent seks en body positivity door middel van rituele dark wave optredens.
Met meer dan tien jaar ervaring onder haar riem neemt MONSTER nu met recht de plaats in tussen Europa's beste DJ’s. Monster laat haar omnivore smaak voor euforische en plezante muziek zien en draait old school trance, techno, house, acid, breaks en alles daartussenin, als voorvechter van producers uit haar lokale Poolse scene.

Residents XTOSSY , STANISLAWA & TIMON TONIC zullen het feest openen en afsluiten. Timon en Stan performen als première voor het eerst samen als EURO2012!

 

 

23:00-05:00
10€/12€ (presale online)


FACEBOOK EVENT
 
_
 
Discrimination, abuse and harassment of any kind will not be tolerated. 
If you don't feel safe, please reach out to our staff. Look out for each other.
 
<3
 
Get informed about drugs, be aware of the effect of these substances on your body and mind.
Care for yourself and others around you.
 
 <3
 
Denk aan onze buren. Pensez à nos voisins.
Please be quiet when going out and don't throw your trash in our streets.

Tags : Feest / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News