Agenda

20.02.15

NIGHTSHOP PARTY

FLORE
+ GATO PRETO
+ DJ KHALAB
+ REBEL UP

Muziek

23:00 > 05:00 - €5

Zaal (station)

Ursulinenstraat 25
1000 Brussel
Accès

Na de verzengende kuduro en kizomba nightshop van oktober rond het Principe label uit Lissabon, tappen we uit hetzelfde vaatje in februari: booty shaking tropical beatz met drie buitenlandse acts die voor het eerst in België spelen.
Gato Preto is het geesteskind van rapper Gata Misteriosa (Mozambique/Portugal) en DJ/producer Lee Bass (Ghana/Germany). Samen staan ze garant voor een muzikale bom van moombahton, kuduro met shotjes breakbeat en bailefunk. Een klein jaar geleden brachten ze de ‘Pirao’-ep uit, een staaltje van hetgeen zij ‘Kuduro Futuro’ noemen. Op hun toekomstige full length cd zullen samenwerkingen staan met DJ Flore (zie verder), MC Zulu en MC Diamondog uit Angola.
Flore staat voor complexe ritmes met zware pompende baslijnen. Na tientallen ep’s en berucht voor haar intense livesets, bracht ze in 2010 ‘RAW’ uit. Deze schijf was een breekpunt en opende de weg voor samenwerkingen met grote namen en labels uit de tropical bass scene zoals Daniel Haaksman’s Man Recordings en Diplo’s Mad Decent. Flore is ‘incontournable’ in de tropical scene.
DJ Khalab (Black Acre Records) brengt digitale afrodance: zelf noemt hij het ‘afro future beat shake’, een pendeltocht tussen tribaal en psychedelisch, woestijn en ruimtetuigen, oerwoud en wolkenkrabber.
Rebel UP dj’s is de Brusselse posse die vriend aan huis is met immer opwindende  global underground mixes.

23.00-24.30 Rebel Up dj’s! (B)
24.30-01.30 DJ Khalab (It)
01.30-03.00 Gato Preto (Moz/Ghana/Ger/Por) live
03.00-04.30 Flore (F)
04.30-05.00 Rebel Up dj’s! (B)

Tags : Feest / Nightshop

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News