Agenda

19.02.16

NIGHTSHOP AFROHOUSE

DJ SATELITE (Angola)
+ Boddhi Satva (CF/BE)
+ REBEL UP VS MAX LE DARON (LOW UP)
+ DOVECAKE

Muziek

23:00 > 05:00 - €5

Will be replaced by Boddhi Satva (CF/BE)

Zaal (station)

Ursulinenstraat 25
1000 Brussel
Accès

Zwaar beïnvloed door kwaito uit Zuid Afrika en Soweto house, verbindt Angolese afrohouse de sterkste baslijnen uit het clubleven van Johannesburg, Luanda en Kaapstad. Nachtleven in Lissabon, London en Berlijn volgen geleidelijk deze diepgroovende dansmuziek. Recyclart haalt twee zwaargewichten uit het Afrikaans clubleven naar hier voor een zwetende afrohouse party!

DJ Satelite-geboren en getogen in Luanda, Angola- ontwikkelde zich tot één van de belangrijkste drijfkrachten achter de afrophouse en kuduro in de lusofone wereld. In 2006 verwierf hij internationale uitstraling door zijn bijdrage aan het album Estado Maior do Kuduro dos Lambas. Ondertussen heeft hij zijn eigen label Seres Produções  en speelde hij o.a. op festivals als AfricaNouveau en Ten Cities.

Helaas moest Spilulu zijn eerste Europese toernee op het laatste moment afgelasten wegens (de eeuwige) visaproblemen. Niet getreurd, we konden een ander zwaargewicht uit de afrohouse strikken: de Centraal-Afrikaanse producer Boddhi Satva, die zijn muziek graag omschrijft als voorouderlijke soul.

 

   

23.00-24.30 Dovecake
24.30-02.00 Spilulu
02.00-03.30 DJ Satelite
03.30-05.00 Max Le Daron vs Rebel Up

Tags : Feest

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News