Agenda

27.10.22

GARAGE PIRATE

MAISON CARTON (FR) + ATTENTION LE TAPIS PREND FEU (FR) + CROISIERES DOLORI (FR/BE) + LÉA MAYER (BE) & MAËLLE MAISONNEUVE (BE): RECHERCHE GÂTEAUX-ÉMOTIONS

Muziek Beeldende kunst

RECYCLART 13-15 Manchesterstraat B1080

LES CROISIÈRES DOLORI (FR/BE)

Twee meisjes tapdansen op versterkte metalen platen, terwijl de trombonist dagdroomt op een bed van rototoms en andere percussie. Yoghurtvocals over dikke synthesizer lagen, analoge bas blues doordrenkt van oosterse nowave. Een tocht door het fluorescerende duister.

+

MAISON CARTON (FR)

Het huis verwijst naar een plaats waar het wonderbaarlijk alledaagse zich voor ons openbaart. De kartonnen doos is dan weer een symbool van onzekerheid en verhuizen. Instabiele warmte in de zoete stemmen van deze toegewijde slaapkamer popsterren.

+

ATTENTION LE TAPIS PREND FEU (FR)

Attention Le Tapis Prend Feu zijn twee hoofdrolspelers, verdwaald in een woud van Monotron en Volca. Ze spreken in frasen vol Franse delay, en tijdens de intermezzo's komt de ordi-narrateur met het publiek babbelen. Een excentrieke mix van muziek en beelden vol verhalen te die je waarschijnlijk nog nooit hebt meegemaakt.

+

LÉA MAYER (BE) & MAËLLE MAISONNEUVE (BE): RECHERCHE GÂTEAUX-ÉMOTIONS

Kunnen we onze emoties uitdrukken via de zoete omweg van de patisserie? Kan bakken gezien worden als een artistieke manier om te delen wat we voelen? Léa Mayer en Maëlle Maisonneuve nodigen u uit om samen met hen deze vragen te verkennen en te proeven, telkens werken ze rond een andere emotie. Kom deze oktober proeven van woede, frustratie en ergernis.


18:00-21:00 Resto 100% Vegan
+ Vernissage Expo
Free

19:30 Doors
20:30 Start
Pay What You Can


_

FACEBOOK EVENT


Tags : Concert / Tentoonstelling / Artistieke tussenkomst / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News