Agenda

27.07.23

RECYCLART HOLIDAYS #9

Lucia Lip + Dani Cosmic + Douce Angoisse + LA BOEKINOTEK + Damien Gete + BXLunatics Street Astronomy

   

Muziek Podium

RECYCLART 13-15 Rue de Manchester B1080

 
 

 

RECYCLART HOLIDAYS
RECYCLART HOLIDAYS
RECYCLART HOLIDAYS
MUSIC + PERFORMANCE + RESTO

LUCIA LIP

Terwijl ze haar muziek schrijft en produceert, wild toert en optreedt in verschillende steden en landen gedurende de jaren, is LUCIA LIP nu hier bij Recyclart met een frisse en bedwelmende mix van donkere synthpop en sensuele off-world romantiek. Stoere pompende grooves en broeierige gotische golvingen die je zullen doen verlangen naar dat rokerige, neonverlichte Berlijn van vroeger. Haar stem is soms diva-achtig, met haar theatrale spektakel, en andere keren een stemmige en soulvol ingetogen fluistering. Het trekt ons aan met een delirante maar rustgevende roes van pure bedwelming.

+

DANI COSMIC

Dani Cosmic of Dani in zijn eigen wereld, een personage met marsachtige oorsprong, autistisch, onthult zijn privégedachten terwijl hij overdrijft of ironie introduceert om het misbruik van problemen te bezweren. Het is als een pad in de vorm van een spinnenweb geweven met gedachtenspinsels, van alles wat schittert in het donker... Door zijn zeer directe en sociale teksten te delen, fungeert Dani Cosmic graag als een sociaal-cosmische therapie tijdens een feestelijke setting.
Er is niets beters dan je verdwaalde geest te vieren in muziek. 

+

DOUCE ANGOISSE

Douce Angoisse begint haar reis in Parijs in 2007, en haar naam weerspiegelt zowel haar universum, geïnspireerd door cold wave, dark wave en post-punk muziek, als haar intense en gepassioneerde optredens. Haar muziek is niet in een keurig hokje te plaatsen. Het is iets wat je kunt zien, beluisteren, maar vooral ervaren! Haar live-optredens zijn om van te genieten zonder mate!

+

LA BOEKINOTEK

w/ La Petite Fanzinotheque Belge & La Foudre

Wat is de Boekinotek?

Het is een poging om een ​​plaats en een moment te creëren die gewijd zijn aan het waarderen van fanzines, boeken en andere uitgeefproducten, voortgebracht door diverse auteurs die queer, feministisch, geëngageerd, dichters en dichteressen zijn. We bedanken Nicolas (La Petite Fanzinotheque Belge) voor het voorstellen van een selectie fanzines die bijdragen aan de zichtbaarheid van auteurs aan de marges. Margot (La Foudre) zal voorstellen om de lezers te begeleiden tijdens hun navigatie van tekst naar tekst.

La Foudre is een queer feministische bibliotheek waar men boeken kan raadplegen en lenen die geschreven zijn door mensen die geen cis-hetero-witte-validen mannen zijn. Een ruimte om samen te komen en uit te wisselen in een vriendelijke omgeving.

+

DAMIEN GETE: EXPO MONDES INACHEVÉS

Afgestudeerd aan de ENSAD in Nancy, werd Damien Gete in eerste instantie beïnvloed door de Fluxus-beweging en Arte Povera, evenals sociologische kunststromingen en de situationisten. Tijdens zijn studie richtte hij zich op performancekunst om "fysiek betrokken te raken bij de wereld". Voor de kunstenaar is de performance een ontmoeting tussen zijn lichaam en een context. Daarom beschouwt hij materialen als zintuiglijke ervaringen die hem fysiek betrekken.

+

BXLUNATICS STREET ASTRONOMY

Herstel de band met de nachtelijke hemel dankzij onze stedelijke telescoop. Je zult de maan, Jupiter en Saturnus zien, 200X dichter dan ooit tevoren. Niet in de bergen, niet in het observatorium, maar in het stadscentrum! Wij brengen telescopen naar onverwachte plaatsen om mensen hun eerste ervaringen met astronomie te geven. Vraag ons naar de grote rode vlek, de manen van Saturnus, of hoe we lichtvervuiling kunnen bestrijden en de Melkweg weer vanuit Brussel kunnen zien!

Free/gratuit/gratis : 22:00-01:00

+

IN.HABITAT

Het festival Recyclart Holidays dompelt zich onder in een bontgekleurde zee van afval en gevonden voorwerpen, om er vervolgens sprankelend en kleurrijk uit te komen. De scenografie wordt uitgevoerd in samenwerking met het activistische architectuurproject In.Habit (Maria Glionna), dat de ruimte op een holistische, solidaire en regeneratieve manier vormgeeft, in harmonie met het leven.

 

+

 

Met een geluidssignalisatie van: Niels Najean-Contour

 

Hoe maak je een geluidssignalisatie voor Recyclart?
Je hebt wat vogelgeluiden nodig, het geluid van hamers die aan het werk zijn, wat regen, het gekraak van banken, het geluid van mensen die leven. Je moet een geluidsbibliotheek samenstellen. Je moet de geluiden met elkaar laten communiceren, je moet combinaties voorstellen. Je moet ze uitrekken, kleur geven, filteren en korte sequenties voorstellen die door de binnenplaats gaan. 


18:00-01:00
Pay What You Can
+ RESTO  18:00 -21:00

___

 

FACEBOOK EVENT

 

___

 

Respect each other, respect yourself.
Discrimination, abuse and harassment of any kind will not be tolerated. If you don't feel safe, please reach out to our staff (Bar, Door, WC). Look out for each other.
x
Get informed about drugs, be aware of the effect of these substances on your body and mind. Care for yourself and others around you.
x
Denk aan onze buren. Pensez à nos voisins. Please be quiet when going out and don't throw your trash in our streets

 

 

 

 

 

 

 

Tags : Concert / Opvoering / Holidays / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News