Agenda

21.01.23

losebumps

Lila Tirando A Violeta (live) + TTristana + Summer Satana (live) + Vendredear + Xaxalxe

Muziek

RECYCLART 13-15 Manchesterstraat B1080

EXPERIMENTELE CLUB MUZIEK, HARD DANCE, DRAMA RAVE EN NOG MEER HYBRID CLUB MUSIC. INTENSITÉ, NOSTALGIE ET PROTEST SUR LE DANCE FLOOR. COME EARLY, STAY LATE <3

 

LILA TIRANDO A VIOLETA (live)
De Uruguayaanse muziekproducent Lila Tirando a Violeta staat over de hele wereld bekend om haar ondoorgrondelijke flexibiliteit. Van vaporwave tot latin club, hardtechno tot electropop, Lila's muziek toont een vermogen om een oneindige reeks invloeden te synthetiseren en te transformeren, terwijl ze toch trouw blijft aan haar songwriters. In 2020 werd haar album 'Limerencia' uitgebracht door het beroemde label NAAFI, dat wereldwijd lof kreeg van fans van cutting edge muziek, waaronder een vermelding als een van de beste elektronische albums van het jaar door Bandcamp. Vervolgens bracht ze in 2022 'Desire Path' uit. The New York Times schrijft: ‘The album samples pre-hispanic flutes and ocarinas right alongside Lila’selectronic experimentation, allowing her to forgeher own dystopia, serrateduniverse where past meets present’. Lila blijft voortdurend nieuwe muzikale genres verkennen en experimenteren met opkomende productietechnologieën.

+

TTRISTANA
TTristana woont in Marseille waar ze al enkele jaren een bijdrage levert aan de lokale scene. Haar passie voor hybride muziek uit zich in dj-sets, producties en live AV shows vol weerbarstige geluiden, beklijvende melodieën en rauwe ritmes. Elke set en elk nummer is een experimentele ruimte, een poging om een wereld, een verhaal te creëren, buiten de gebruikelijke schema's van genres en gedachten. Haar nieuwste EP herdefinieert het project als een hyperpopervaring, donker en etherisch, volledig emo zelfs, vol intimiteit en gedeelde gevoelens.

+

SUMMER SATANA (live)
Hard drums, rhythmic indus & screamxxx
Summer Satana is een muzikant en producer uit Brussel. Gesatureerde beats, spelonkachtige ritmes, gemuteerde stemmen, helse samples, Summer Satana brengt dystopische muziek, geslepen met geblafte uitspraken. Tegen een achtergrond van verwoede kicks roepen haar spookachtige kreten een razende energie op. Een verbindings- en bevrijdingsritueel voor alle ontketende bitches in wording.

+

VENDREDEAR
Caroline Drieu (aka vendredear) is een long time serial digger en zoekt naar in de kieren tussen genres naar elke spannende remix. Door haar werk bij LYL Radio Paris, maar ook in haar artistieke praktijk, stelt ze het DJ-zijn in vraag in dienst van het delen van praktijken: een manier om verhalen te vertellen en begraven herinneringen te doen herleven. De mixen van vendredear belichten de avant-gardistische elektronische scene en experimentele clubmuziek, maar ook vergeten tracks met een sterke voorliefde voor gabber, hyperpop, trance en gedeconstrueerde melodieën.

+

XAXALXE
Xaxalxe is een DJ, muzikant en kunstenaar gevestigd in Brussel, België. Ze is al 7 jaar aanwezig in het Brusselse nachtleven, met dj-sets voor HE4RTBROKEN, Leaving Living Dakota en Chaudière, en met het organiseren van evenementen en concerten in de stad. Ze brengt een selectie van harde dance bangers, herwerkte pop en rave anthems.

+

SCENOGRAPHY BY APO PAQUET & BRAND PETRY

 

 

22:30 - 05:00
8€ (no presale)

T.I.M.E.T.A.B.L.E
 
22:30 XAXALXE
00:00 SUMMER SATANA (live)
01:00 LILA TIRANDO A VIOLETA (live)
02:00 TTRISTANA
03:30 VENDREDEAR


_
 
 
 
_
 
Discrimination, abuse and harassment of any kind will not be tolerated. 
If you don't feel safe, please reach out to our staff. Look out for each other.
 
<3
 
Get informed about drugs, be aware of the effect of these substances on your body and mind.
Care for yourself and others around you.
 
 <3
 
Denk aan onze buren. Pensez à nos voisins.
Please be quiet when going out and don't throw your trash in our streets.

Tags : Feest / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News