Agenda

24.09.21

FÊTE FWB

Laine de roche + Rachel Sassi & Frederique Franke + Force EternL

RECYCLART 13-15 Manchesterstraat B1080

Laine De Roche

Synthetische polyfonie, manueel slagwerk. Vocaal trio gevormd door Anne Chaix, Mariette en Julie Michaud op super 8 projectie. Synthesizers, percussie, woord, beeld, geluid, pulsatie en poëzie worden verweven, verward en in elkaar verdronken

+

Rachel Sassi & Frédérique Franke
"Rien ne mène nulle part. Pourtant c'est très fréquenté" (Lecture-Concert)

Muziek en stem ontvouwen zich en schetsen landschappen, paden, doodlopende steegjes en allerhande nieuwe wegen, allen uitgevend op luminiscente binnentuinen.

Tekst + stem: Rachel Sassi, (fragmenten uit contre-lame (éditions primitive, 2017), en de replis de l'anthélix, nog te verschijnen)
Live muziek + originele composities en veldopnames: Frédérique Franke.

Rachel Sassi schrijft, zingt, leest, en treedt soms op in theater en voor experimentele film. Ze zong tot 2017 in de groep Pierre Normal, en momenteel met Victor de Roo, Ibn al Rabin, en Prosper Thon. Zij leest haar eigen teksten, of die van anderen, alleen of begeleid.
Frédérique Franke is een muzikante uit de Brusselse undergroundscene van de 90's. Actief in een spectrum gaande van experimentele muziek tot hedendaagse donkere techno, speelde ze met de electropopgroep Les Brochettes, het electronische duo Ming en het Odessa project. Momenteel combineert ze geluidscreatie, archieven en schrijven in een meer transdisciplinaire praktijk.

+

Force EternL

Het muzikale project van Zoé (aka Yenn) en haar vader Jérôme (aka Dropthedyle). Een ontmoeting van invloeden tussen generaties, tekst, poëzie, slam, hip hop, electro, kitsch, ... Les rêves se trompent !

 

19:30 Doors
20:30 Start
Free

 

In samenwerking met Fédération Wallonie-Bruxelles & Court-Circuit 

 

FACEBOOK EVENT

Tags : KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News