Agenda

12.01.24

w/ Elisa Samoy + Bleuroise + Naomi Aguilera + SKRN + Dodosurunnuage

La Forestière

   

RECYCLART 13-15 Rue de Manchester B1080

 
 
 
 
 
 
 

La Forestière is ontstaan in de woonkamer van een gedeelde flat in Vorst. Dit culturele evenement is ontworpen om nieuwe en opkomende kunstenaars samen te brengen, om te netwerken en om kunst te delen in een ruimte waar iedereen welkom is. Het doel is om elke kunstenaar een platform, steun en vertrouwen in hun werk te bieden, door hen in connectie te brengen met een groeiend wereldwijd netwerk van creatievelingen.
Op het programma: tentoonstellingen die het lichaam en gender in vraag stellen, kraampjes en vijf concerten die de creatieve diversiteit van Brussel tonen.

___

Doors: 20:00
7€
+ BAR RESTO

__

Timetable:

20:00 ~ Doors
20:15 ~ ELISA SAMOY (live)
21:00 ~ BLEUROISE (live)
21h45 ~ NAOMI AGUILERA (live)
22H15 ~ SKRN (live)
23h ~ DODOSURUNNUAGE (Dj Set)

 

___

ELISA SAMOY

Elisa Samoy, Mmlti-instrumentalist uit Brussel, stelt voor om bossa-nova, jazz en Franse chansons te combineren. Ze zingt over grote thema's zoals liefde, zusterschap, haar kat Tigrou en de zoektocht naar betekenis, begeleid door een ritmische gitaar in manouche-stijl en betoverende saxofoonsolo's. Een kwartet heeft zich gevormd rond haar Latijnse en oosterse invloeden om een intieme sfeer te creëren waar oprechtheid en sarcasme samenkomen!

+

BLEUROISE 

Bleuroise is een Belgische kunstenaar met Congolese roots. Van jongs af aan toont ze een bijzondere artistieke gevoeligheid door haar emoties voornamelijk op papier uit te drukken, of ze nu persoonlijk zijn of geïnspireerd door de wereld om haar heen.

Haar muzikale palet is net zo divers als de muziekgenres die haar jeugd hebben beïnvloed: van Congolese rumba tot Franse variété, via Amerikaanse en Franse rap, reggae, soul, pop... Weigerend zich te beperken tot slechts één wereld, geeft Bleuroise er de voorkeur aan te verkennen, zichzelf te ontdekken, te leren en te creëren. Ze beschouwt zichzelf als een vrije geest, componeert zowel voor zichzelf als voor anderen en deelt zo haar creaties met de wereld.

+

NAOMI AGUILERA

Voor haar eerste optreden in Recyclart nodigt Naomi je uit om haar concert in volledige formatie (full band) te ontdekken, met gitaar, piano, bas, drums en saxofoon, vertolkt door getalenteerde vrienden. Haar soulvolle nummers stralen oprechtheid en zelfspot uit. Deze voorstelling belichaamt de essentie van haar artistieke en evenementiële project: het creëren van verbindingen en uitwisselingen tussen artiesten om vertrouwen te versterken en het delen aan te moedigen.

+

SKRN

+

DODOSURUNNUAGE

+

EXPO

w/ LÉONORE BIENERT + ALEXIA ROGIEST + SOPHIE IVANOVA + MIRANDA PASTOR

TATTOO: BADDDCCAM

 

CROCHET: LEÏLOU

 

TOOTH GEMS: NANA GEMS

 


 

Artwork by: LOUISE REYNTJENS


___
 
 

FACEBOOK EVENT 

 

___

Respect each other, respect yourself.
Discrimination, abuse and harassment of any kind will not be tolerated. If you don't feel safe, please reach out to our staff (Bar, Door, WC). Look out for each other.
x
Get informed about drugs, be aware of the effect of these substances on your body and mind. Care for yourself and others around you.
x
Denk aan onze buren. Pensez à nos voisins. Please be quiet when going out and don't throw your trash in our streets.


We gebruiken stroboscopen in de concertzaal van Recyclart. Die kunnen tot misselijkheid leiden. Als je een onaangenaam gevoel ervaart, verlaat dan de ruimte en licht een medewerker in.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags : KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News