Agenda

30.09.23

KARLFROYE + GADEVOI + PRISE DE RISQUE + CHEVAL DE TRAIT

RECYCLART 13-15 Rue de Manchester B1080

Een melancholie van een post-internet toekomst en geluiden die liefdevol spreken, ergens tussen hardcore en reggaeton, met de producer en DJ Karlfroye. gadevoi biedt lange melodische landschappen en korte liedjes, met elektronische geluiden van een Gameboy en synthesizers, organische en synthetische stemmen, tussen wiegeliedjes en sirenegezangen. Prise de Risque nodigt je uit in hun virtuele bedroom pop-wereld van de jaren 2000, gebaseerd op nostalgische herinneringen en schattige geluiden. Een onderdompeling in een wereld van Nintendo DS, pluizige accessoires en fonkelende GIFs.

___

21:00-02:00 

Pay what you can

___

 

KARLFROYE

https://soundcloud.com/karlfroye

Karlfroye is een producer, artiest en DJ uit Zuid-Frankrijk. Ze maakt narratieve muziek en mixen die worden gecreëerd in fantasierijke omgevingen, tussen hardcore en reggaeton. Ze laat ons de melancholie horen van een post-internet toekomst door haar geluiden die met liefde spreken.

+

PRISE DE RISQUE

Prise de Risque (PARIJS) nodigt je uit in haar virtuele bedroom pop 2000 universum, gebaseerd op nostalgische herinneringen en schattige geluiden, een onderdompeling in een wereld van Nintendo DS, pluizige accessoires en fonkelende gifs.

+

GADEVOI

soundcloud.com/gadevoi/

gadevoi is het muzikale project van Lucía Xaxalxe, een Belgische muzikant gevestigd in Brussel. Ze biedt lange melodische landschappen en korte liedjes, samengesteld met de elektronische geluiden van haar gameboys, synthesizers en haar biologische en synthetische stemmen. Haar muziek is geïnspireerd op wiegeliedjes en het emotionele potentieel van het muzikale onderbewustzijn - de melodieën die we al hebben gehoord en alweer zijn vergeten, de liedjes die we horen terwijl we in slaap vallen, het gezang van sirenes en engelenkoren.

+

CHEVAL DE TRAIT

https://chevaldetrait.bandcamp.com/album/quelques-pas

Het project "Cheval de Trait" toont de samenwerking tussen Koupaïa en BRAVO BÉTON!. Het duo komt samen op de melodie van een synthesizer om een gemeenschappelijk verhaal te delen: een jeugd in Bretagne, verhalen van het land en Keltische muziek. In hun muziek vermengen en beantwoorden de stemmen zich in de traditionele gezongen kan ha diskan-stijl, zowel in het Bretons als in het Frans. Hun "humoristische verhalen en mythen", vertellen over liefde, het platteland en arbeid, en nodigen ons uit in hun vurige danscirkel.


___

 

FACEBOOK EVENT

 

___

Respect each other, respect yourself.
Discrimination, abuse and harassment of any kind will not be tolerated. If you don't feel safe, please reach out to our staff (Bar, Door, WC). Look out for each other.
x
Get informed about drugs, be aware of the effect of these substances on your body and mind. Care for yourself and others around you.
x
Denk aan onze buren. Pensez à nos voisins. Please be quiet when going out and don't throw your trash in our streets 

We gebruiken stroboscopen in de concertzaal van Recyclart. Die kunnen tot misselijkheid leiden. Als je een onaangenaam gevoel ervaart, verlaat dan de ruimte en licht een medewerker in.

Tags : KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News