Agenda

16.06.23

Kang-Kang & Lucas & Zoé : End of Residency (Conservatoire de Mons Marionettisme – Théâtre)

RECYCLART 13-15 Manchesterstraat B1080

In de maanden mei-juni stelt Recyclart ruimte ter beschikking voor ontwikkeling. In de luwte voor de storm van ons jaarlijks zomerfestival is er plaats en tijd om onze site te vullen met ondersteuning bij afstudeerprojecten in de vorm van residenties, try-outs, onderzoek, jury’s, publieke momenten - een plek voor experiment, om dingen op hun beloop te laten gaan en een context te bieden waarin gecreëerd en getoond kan worden.

Kang-Kang & Lucas & Zoé zijn masterstudenten Marionnette aan het Conservatorium van Mons. Alle drie zijn ze gepassioneerd door poppenspel en hun universum schommelt tussen poppenspel, mime, lichaamstheater en theater.

Kang Kang Deng volgde de Internationale School voor Mime Corporel Dramatique en een opleiding tot gordelpoppenspel. Zij presenteert een voorstelling van 20 minuten over het thema waanzin, met mime, dans en poppenspel.

Lucas Jacquemin volgde een theateropleiding aan de IAD en is een jonge acteur die zich toelegt op poppenspel en objecttheater. Zijn project concentreert zich op het beeld van een kartonnen gebouw waarin verschillende personages en objecten met elkaar interageren. Zullen ze het met elkaar kunnen vinden?

Zoé Meunier studeerde beeldende kunst en vormgeving alvorens in de wereld van het poppenspel terecht te komen. Voor dit project draait haar onderzoek rond onze relatie met het levende en de vragen die het maken van kunst vandaag oproept.

20:00
Free

 

 

FACEBOOK EVENT

_

Discrimination, abuse and harassment of any kind will not be tolerated. 
If you don't feel safe, please reach out to our staff. Look out for each other.

Tags : KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News