Agenda

06.01.24

w/ Butchibou + King Dicklan + Capu Delagueule + Club Chaos + King Baxter

Justice Part-out-y

   

RECYCLART 13-15 Rue de Manchester B1080

 
 

Justice Party heeft als doel fondsen te verzamelen voor het advocatenkantoor  Progress Lawyers Network, dat 11 eisers bijstaat in een civiele zaak in een zaak van politiegeweld tijdens de manifestatie van 24 januari 2021, gericht tegen klassen- en racistische justitie. Door deel te nemen aan optredens, een tombola, concerten en een dj-set ben je van harte welkom om deze zaak te steunen en bij te dragen aan een goede rechtsgang in België!

___

Doors: 20:00 > 01:00
Donation based

__

BUTCHIBOU

Butchibou AKA Bissi, verkent - onder andere - wat het betekent om te leven in een geracialiseerd, queer en feministisch lichaam, via verschillende media. Maak je klaar voor je dosis gevoelens, zelfliefde, sensualiteit en 100% kwetsbaarheid.

+

KING DICKLAN

Hij kan tien keer zijn gewicht optillen zonder te zweten, Dicklan is een expert in het breken van harten, gespecialiseerd in ghosting. Maar waar hij vooral van houdt, is het belachelijk maken van mannelijkheid en ons (veel) laten lachen om het patriarchaat

+

CAPU DELAGUEULE 

Diva of the 70s

+

CLUB CHAOS

Kunstzinnig duo 's nachts, vriendelijk duo overdag, de club chaos neemt je mee op een elektronische en visuele verkenning.

+

KING BAXTER

Artist performer
Royaume Nocturne F*ther
(Yul/they)

_

 

___
 
 

FACEBOOK EVENT 

 

___

Respect each other, respect yourself.
Discrimination, abuse and harassment of any kind will not be tolerated. If you don't feel safe, please reach out to our staff (Bar, Door, WC). Look out for each other.
x
Get informed about drugs, be aware of the effect of these substances on your body and mind. Care for yourself and others around you.
x
Denk aan onze buren. Pensez à nos voisins. Please be quiet when going out and don't throw your trash in our streets.


We gebruiken stroboscopen in de concertzaal van Recyclart. Die kunnen tot misselijkheid leiden. Als je een onaangenaam gevoel ervaart, verlaat dan de ruimte en licht een medewerker in.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags : KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News