Agenda

18.01.24

JARDINO + EDGAR DÉCEPTION + 64COUETTE

   

RECYCLART 13-15 Rue de Manchester B1080

 
 
 
 
 

Jardino, een vocaal trio geboren uit een landelijke ontmoeting in 2020: traditionele liederen herzien met de onconventionele tijdsgeest van de jeugd van vandaag. Edgar Déception drukt hun emoties uit door middel van "emotionele liftmuziek". Snelle, punk, rustige en ambient tracks, die de gevoelens van de puberteit beschrijven over schattige riffs en intense stijgingen.

___

20:00
Pay what you can
BAR RESTO

___

JARDINO

Jardino is een groep van meerstemmig zang, bestaande uit Clara Le Meur, Lola-Ly Canac en Margot Soulat. Het is ontstaan in 2020 uit een landelijke ontmoeting. De liederen komen zowel uit Frankrijk als van elders, zowel van vandaag als van gisteren. Ze zijn traditioneel, maar met een niet-traditionele geest, met dat kleine beetje dat bij Jardino hoort: de stem van de jongeren van vandaag.

+

EDGAR DÉCEPTION

Wanneer Edgar, de goudvis, sterft, opent zich een nieuw universum van emoties en avonturen voor Eva, Tessa en Valentin. Het is onmogelijk voor hen om al deze emoties binnen te houden, dus creëren ze in 2017 "Edgar Déception" om hun emoties te uiten in hun muziek, die ze beschrijven als "emotionele liftmuziek". Soms heel snel en zelfs punk, soms rustig en sfeervol, stijgen, dalen en hechten de nummers van Edgar Déception zich vast aan het beschrijven van de gevoelens van de adolescentie op schattige riffs en intense hoogtepunten.

+

64COUETTE
https://soundcloud.com/hoemard 

Muziek om uit bed te komen, maatschappelijke muziek in Jul-stijl dystopische reggaeton modus.

___
 
 

FACEBOOK EVENT  

 

___

Respect each other, respect yourself.
Discrimination, abuse and harassment of any kind will not be tolerated. If you don't feel safe, please reach out to our staff (Bar, Door, WC). Look out for each other.
x
Get informed about drugs, be aware of the effect of these substances on your body and mind. Care for yourself and others around you.
x
Denk aan onze buren. Pensez à nos voisins. Please be quiet when going out and don't throw your trash in our streets


 

 

 

 

 

 

 

Tags : KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News