Agenda

16.06.22

THE FLOOR IS FLUFF

Ini Vandervorst + Nikolaj Jessen + Steyn Van Roey + Meinse Verhulst + Bram De Laet (MA LUCA School of Arts - Arts Visuels & Photographie)

Biotopen van audiovisueel werk waarin fotografie, bewegend beeld, sculptuur en ambient muziek gecombineerd worden. Een ruimte voor fictief denken, een stimuleren van de verbeelding, l'entrespace. Bevreemdend, maar tegelijk mysterieus reëel.

Ini Vandervorst: Esperantolaan
Een installatie gemaakt van staal, gebaden in azijn om een nieuwe en prachtige groei van organisch materiaal te laten broeden. Een rode kamer als een biotoop voor nieuwe levensvormen.
+
Nikolaj Jessen: Notes From Heaven
Een ruimte voor fictief denken, het stimuleren van de verbeelding. De toeschouwer wordt verwelkomd in deze chaotische wereld, in de bubbel van waaruit de maker de realiteit ervaart. De ruimte staat open voor iedereen die er energie aan wil geven en ze mee de wereld in wil nemen.
+
Steyn Van Roey + Meinse Verhulst: Variaties op een spreekwoord
Tijd nemen voor dingen, herhalen, poëzie en fysieke aanwezigheid worden vertaald in de vorm van performances, ingrepen en installaties. Zowel uitvoeringen als eigen composities; live en/of als document; Altijd continu, zonder streven naar een eindresultaat.
+
Bram De Laet: Stars of the Midnight Ranges
Hoe ga je met een beeld om en construeer je het op een manier waarop het een gevoel van aliënatie oproept, doch echt en mysterieus blijft? Deze fascinatie, gecombineerd met een liefde voor abstracte verhalen en een verlangen om de kijker mee te nemen op een tocht in een andere wereld, resulteren in een audiovisueel werk waarin fotografie, bewegend beeld en ambient muziek gecombineerd worden.16.00-22:00 Expo
16:30-17:30 Presentatie
Free
BAR >22:00
RESTO 18>21:00 SNACK 100% VEGAN


_

FACEBOOK EVENT

Tags : KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News