Agenda

26.06.24

Inauguration CANAL PALACE + Workshop Drapeau/Fahnen

HOLIDAYS WEDNESDAY 1#


RECYCLART 13-15 Rue de Manchester B1080

HOLIDAYS WEDNESDAY = 

Let'sbounce. Un musée gonflable ? Oui ouioui! 

Elke woensdag blazen we ons zelfgemaakte springkasteel CANAL PALACE op. Stel je voor; kinderen die rondstuiteren, een bouwatelier volgen en fantaseren over de toekomstige Recyclart. Ouders baden in de zon en genieten van het heerlijke eten van onze Bar Resto terwijl ze worden vermaakt door opblaasbare performances.  

 

MET OP WOENSDAG 26.06 :

 

16:00 > 21:00

INAUGURATION CANAL PALACE

Voor jong en oud. CanalPalace is een opblaasbare installatie gemaakt door Lucas Engels door PVC-zeildoeken van vrachtwagens aan elkaar te naaien. Kortom, een artistiek springkasteel. De basisstructuur is een kunstwerk op zich dat ook dient als platform voor expressie, zowel performatief als visueel, voor Brusselse kunstenaars. Het is tijd om je kinderen mee te nemen naar het coolste museum van Brussel, of stap terug in de tijd en spring zelf mee! Waarschuwing: schoenen niet toegestaan!  16:00 > 19:00

WORKSHOP DRAPEAU/FAHNEN

met Manon Gondek & Elfie Poiré  

Laten we met gerecycleerde materialen de binnenplaats van Recyclart versieren en aankleden voor de zomer

Met behulp van verschillende textieltechnieken die toegankelijk en leuk zijn voor iedereen (naaien, weven, zeefdrukken, enz.) bieden we een workshop in het maken van spandoeken en vlaggen. In deze workshop ontdekken de deelnemers het potentieel van gerecycleerde materialen uit de Souplothèque (een recyclagebibliotheek van flexibele materialen): Vrachtwagenzeilen, reclamesluiers, linten, touwen en riemen... Het is een collectief, feestelijk werk dat materiële middelen combineert met visuele en ruimtelijke compositie. Doe mee!  

 

+

 

16:00 > 18:00
ARCHIKIDS
Terrain d’aventures// Bouwspeelplaats
 
Tu aimes ton quartier, regarder la ville par ta propre fenêtre, construire des maisons de rêve, les dessiner, faire des maquettes ou tes propres cartes aux trésors ? As-tu déjà rêvé de transformer le pont du canal, de changer la place de la Duchesse ou de mettre une piscine à ciel ouvert dans la rue de Manchester ? Viens rejoindre le club des ARCHIKIDS à Recyclart ! Un chouette endroit pour créer la ville de demain, construire des projets fous, dessiner, bricoler et se faire des copain.ines ! 

 

+

 

BAR RESTO RECYCLART 

Bar Resto Recyclart is een ontmoetingsplek waar plezier centraal staat. Veggie, vegan of halal? Allen aan dezelfde tafel!  

Keuken non-stop open van woensdag tot vrijdag. Wees welkom voor lunch, koffie met baklava, afterwork of een Assiette Recyclart voor je concert!

Menu, meer info en reserveren: https://barrecyclart.be/nl  

12:00 > 22:00

 

Tags : Opvoering / Holidays / KUNSTEN CENTRUM / BAR RESTO

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News