Agenda

11.07.24

w/ Aili + Karaodance

HOLIDAYS THURSDAY 3#

RECYCLART 13-15 Rue de Manchester B1080

HOLIDAYS THURSDAY = Op donderdagenis het tijdvoorlivemuziek en spelplezier op onze binnenplaats. Chaque semaine, un collectif différent prend possession de la cour et apporte sa touche ludique au HOLIDAYS. Le 11 juillet notre PLEIN DE JEUX appartient au KARAODANCE de Sophie Melis + LIVE MUSIK van Aili.  


AILI

Aili, het Belgisch-Japanse lectro-pop duo van AiliMaruyama en Orson Wouters, ontstond na een toevallige ontmoeting in 2019. Hun diverse persoonlijkheden en spontane aanpak van muziek resulteerden in de succesvolle 'Dansu' EP in 2021. De titeltrack domineerde de Radio1 VOX-lijsten leverde hen een nominatie op voor Studio Brussel De Nieuwe Lichting. Het duo verstevigde hun positie in België met lovende recensies van Rolling Stone en opmerkelijke videoclips. Optredens op invloedrijke radiostations en extatische live shows in heel Europa volgden. In 2022 werden ze uitgenodigd voor het Inspire Tokyo Festival, waarna ze een speciale Japanse editie van de EP uitbrachten. Nu, terug in België, bereiden ze zich voor op hun langverwachte debuutalbum, "Nandakke?," dat op 23 februari 2024 uitkomt op Eskimo Recordings. Het album belooft een unieke mix van surrealistische electro-pop, vreugdevolle elektronica en meer, variërend van de eigenaardige Japanse mode tot Aili’s vaders takoyaki-recept. 

https://www.instagram.com/aili_inc/KARAODANCE

Karaodance is zoals karaoké, maar dan met dansen. 

Verzoekjes zijn welkom!

De regels zijn: 

- Kies je nummer

- Dans zoals je het voelt

- Het publiek moedigt aan doet mee !

https://www.instagram.com/molosse_____/

 

+

 

12:00 > 21:00 

BAR RESTO RECYCLART

Le Bar Resto Recyclart estunlieu de plaisirinclusif et de partage. Concrètement, celasignifie que quel que soit nos régimes alimentaires - végan, végé ou halal - nouspouvonsnousretrouver toustes à la mêmetable ! 

Keuken non-stop open van woensdag tot vrijdag. Wees welkom voor lunch, koffie met baklava, afterwork of een Assiette Recyclart voor je concert! 

Menu, plus d’infos & réservations: https://barrecyclart.be/fr 


+ 


OPEN FOUR OUVERT

Lahmacun: 17:00 > 21:00 

 

+ 

!! PROTEST 4 PALESTINE !! 

Nousattironsvotre attention sur het feit dat er elke dag bijeenkomsten voor Palestina plaatsvinden. 18u, locaties veranderen. Veuillezvousinformer en lignesur les lieux de rassemblement. Ons performanceprogramma begint, indien mogelijk, op een later tijdstip. 

____ 

19:00 start performances 

20:00 start music 

+ BAR RESTO 12:00 > 22:00 

Pay What You Can 

 

____ 

 


 

FACEBOOK EVENT

 


 

___


Tags : Concert / Holidays / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News