Agenda

24.02.22

GARAGE PIRATE

Gut Model (BE) + Alvilda (FR) + Julie Percillier (FR) + Mamy Market + PAULINE VANDEN NESTE (be) + TOM LYON (be)

Muziek Beeldende kunst Keuken

RECYCLART 13-15 Manchesterstraat B1080

GUT MODEL

Funky bleep-texturen en verkronkelde vocals nemen ons mee in een overzichtelijk delirium. Punk in de duiventil.

+

ALVILDA

Vaak beschreven als de kinderen van een onwettig huwelijk tussen Protex en Les Calamités, waagt deze vierkoppige piratenschuit zich op het Brusselse toneel! Ze zijn klaar om je in de weg te staan met geslepen Telecastergitaren, vlijmscherpe Franse teksten en melodieuze pop volgepropt met verluchtende energie!

+

EXPO: JULIE PERCILLIER (>18.03)

Als bewonderaar van de plantenwereld, beleeft, voelt en bestudeert textiel/landschapskunstenaar Julie Percillier deze via verzamelingen en eigen creaties. Een voortdurend heen en weer gaan tussen het veld waar zij rondzwerft en het atelier waar zij een kunstmatige natuur creëert. Een manier om voor het leven te zorgen en om terug te keren naar de essentie.

+

PAULINE VANDEN NESTE + TOM LYON
ON EST VENUS ICI POUR LA VUE
BOOK LAUNCH + EXPO

In het zuiden van Anderlecht, aan het kanaal, ligt de wijk Aurore: een aaneenschakeling van zeven gebouwen die in de jaren '60 werden opgetrokken. Rondom worden oude verlaten industrieterreinen omgevormd tot vastgoedprojecten, wat weinig twijfel laat bestaan over de toekomstige omwenteling van dit gebied, dat zo cruciaal is voor het Brussel van morgen. Op een heel andere schaal is er het dagelijkse leven van de wijk en zijn bewoners. De fotoreeks van Pauline Vanden Neste en Tom Lyon is opgebouwd uit ontmoetingen. Bijzondere levens, verstilde momenten, eenzaamheid.

+

MAMY MARKET

Een levend wezen, een onderzoeksproject, een reusachtige installatie die groeit en beweegt in beide richtingen. MAMY MARKET is een plek die in de wijk is opgezet. 3 kunstwerken, 2 winkels in de buurt, 1 concept. Ontdek elke maand een nieuw kunstwerk in een nieuwe winkel in en rond de Manchesterstraat. Plan en info vind je in en rond Recyclart.

 

 

18:00-21:00 Resto 100% Vegan
+ Vernissage Expo
Free

19:30 Doors
20:30 Start
Pay what you can


_


_

De huidige covid-maatregelen worden in ons huis toegepast. Dank om deze te respecteren.
+ info: https://coronavirus.brussels/

Tags : Concert / Tentoonstelling / Artistieke tussenkomst / KUNSTEN CENTRUM / BAR RESTO

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News