Agenda

09.03.24

PULLET ROCKS W/ Yur Mum + Aptera + Lavender Witch

GRRR NIGHT #2

RECYCLART 13-15 Rue de Manchester B1080

Georganiseerd door Pullet Rocks, Grrr Night zet vrouwelijke artiesten in de spotlight met concerten, een marktje en live zeefdrukken. Yur Mum is een overweldigend duo dat je zal opzwepen met hun fusie van rock, punk en noise met een tropische vibe. Aptera speelt een mix van sludge, blues en metal, met een beetje punkruwheid voor de goede orde. Lavender Witch keert terug op het podium met nieuwe heksen en een geluid dat doet denken aan de Riot Grrrl-beweging en rock uit de jaren 90.

# CONCERTEN
 
YUR MUM (BRA/UK)

Het opzwepend duo Yur Mum elektriseert je met hun fusie van rock, punk en noise. Al dat met een tropische vibe. Het in Brazilië geboren project groeit nu op in Londen en wordt geleid door Anelise (bas/zang) en Fabio (drums).
--> https://yurmum.bandcamp.com
--> www.facebook.com/yurmumofficial

APTERA (BE/BRA/USA/IT)

Afkomstig uit Brazilië, Italië, België en de VS, Aptera is uit de zeeën tevoorschijn gekomen om zich te verenigen in Berlijn. Aptera speelt een mix van sludge, doom, blues en metal, allemaal doordrenkt met een beetje punkruwheid, en is een gorgelende schreeuw die je doorboort.
--> https://apteraberlin.bandcamp.com
--> www.facebook.com/apteraberlin

LAVENDER WITCH (BE)

Ze zijn terug op het podium met een aantal nieuwe heksen! Mis de eerste show van de hervormde band Brusselse niet! Het protestgeluid van de band doet denken aan punk, de Riot Grrrl-beweging en jaren 90-rock. 

--> https://lavenderwitch.bandcamp.com
--> www.facebook.com/LavenderWitchBand
 
# ART MARKET

Kom de creaties ontdekken van: Amandine Poupet, Lara Pérez Duenas, Kkivert, Baobab Flamboyant, Diane Philipovitch, Violence Incandescente, Kenza Saleh Veschetti, Lila Tretout en Sibylle Marchon.
 
# SÉRIGRAPHIE MOBILE

Het atelier Chambre Froide zal aanwezig zijn met zijn mobiele druktafel om je t-shirts en posters te zeefdrukken. Illustraties en feministische slogans op het programma! Breng je T-shirts mee!
 
____
 
20:00 start 
Pay what you can 
 
____
 
 
 
 
 
____
 
Cet événement est ouvert à toustes. Aucun comportement discriminatoire ne sera toléré. Discrimination, abuse and harassment of any kind will not be tolerated. If you don't feel safe, please reach out to our staff. Look out for each other.

Tags : Concert / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News