Agenda

19.01.23

GERARD release show w/ Lazzaro + Bajeer + Daisy Darkpark

Muziek

RECYCLART 13-15 Manchesterstraat B1080

Een audiovisuele concert-avond zwevend tussen ambient, dromerige (hyper-)pop, clubmuziek… met jonge, Belgische artiesten die beïnvloed worden door elkaar, maar evengoed door eclectische internetcultuur. 

GERARD is het muzikale alter ego van Elias Durnez. Met een sound die van ambient over pop naar clubmuziek gaat brengt hij elektronische muziek voor internettijden. Het project ontwikkelde zich ten volle in de nasleep van de covid-lockdowns, zwevend tussen online en offline, isolatie en verbondenheid. Met invloeden als Oneohtrix Point Never, JPEGMAFIA, Fennesz, Charli XCX… en de soms oververzadigende aard van het internet, combineert GERARD etherische gitaar- en stemgeluiden met harde digitale synths en drums tot futuristische soundscapes en gedeconstrueerde popsongs.

+

LAZZARO verkent de raakvlakken tussen poëzie, songwriting en ambient sounds in een soloperformance met gitaar en stem als belangrijkste instrumenten, om een etherische en toch concrete fysieke wereld van geluid op te roepen, waar schoonheid en vervorming samenvallen.

+

BAJEER is een sprookjesachtige rockband die bloeit in Brussel. Bajeer omhult magisch vreemde psychedelische flows met zware riffs. Een soundtrack voor je meest intense dromen.

+

DAISY DARKPARK is de tweede muzikale identiteit van Belgisch multi-media-experimentalist Femke Fredrix. U misschien bekend van het duo met Partners met James De Graef.  Haar wereld is geïnspireerd door haar liefde voor film, dub en clubbing.

  

19:00 Doors
20:00 Start
Pay What You Can

20:00 LAZZARO
21:00 BAJEER
22:00 GERARD
23:00 DAISY DARKPARK

 

_

FACEBOOK EVENT

_

Discrimination, abuse and harassment of any kind will not be tolerated. 
If you don't feel safe, please reach out to our staff. Look out for each other.

Tags : Concert / Feest

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News