Agenda

28.09.23

w/ GLOW! + BISOU MAGIQUE 茜茜 + NAJAM HATHOR + PLASTILINA ROSA + HANNAH KIRCHER + ANNA ZANICHELLI

GARAGE PIRATE X FÊTE DE LA FWB

RECYCLART 13-15 Rue de Manchester B1080

Elektro glam-pop uit Brussel met Glow! en hun vrolijke bende vuurvliegjes. Feestelijke muziek, kwaliteitsvolle beats, glitter en zelfklevende strassteentjes om mee naar huis te nemen. Bisou Magique 茜茜, cyberfeministisch en postkoloniaal, 100% schattig 100% vnr. Een meeslepende muzikale show van Najam Hathor die het publiek onderdompelt in zijn nostalgische jaren 90-wereld, waarin de modewereld en de modellenindustrie worden onthuld. Clown Pole Dance met de terugkeer van Gigi la Toeriste na een lange periode van reizen en verdwalen op afgelegen plaatsen, een mix van talen, mislukte pogingen tot liften, vermoeide voeten, selfies en onvoorstelbare landschappen.

___

18:00 - 21:00 expo + resto 

20:00 start performances 

Pay what you can

___

 

GLOW!

Glow! is een electro glam-popgroep die is ontstaan in Brussel, in een grote knal van glitter. Stitch en zijn vrolijke bende vuurvliegjes doorbreken alle regels. Hun feestelijke, brutale en betrokken muziek begeleidt een waanzinnige show! Glow! is een complete show die het publiek laat swingen en bedekt met glitters. Een concert van Glow! bijwonen betekent zowel overal springen op kwalitatieve beats als thuis wat magie en de drang om de wereld te veranderen meenemen. De groep deelt glitters, nagellak en andere zelfklevende strass-steentjes uit aan het publiek, voor het plezier van iedereen.

+

BISOU MAGIQUE 茜茜

Bisou Magique 茜茜 is het avatar van Célin Jiang. Cyberfeministisch en postkoloniaal, 100% schattig 100% vnr. Live belichaamt ze met een unieke energie haar hybride en transculturele muziek op de Húlúsi 葫芦丝, vruchten van haar AcOustïc0-M@g1qUes.2 zwerftochten.

+

NAJAM HATHORREST IN PIECES (ALBUM)

De Garage Pirate zal de eerste keer zijn dat Najam Hathor zijn nieuwe album REST IN PIECES live zal voorstellen (waarvan de singles "MODEL SEX" en "WHEN THE GLITTER DISAPPEARS" als introductie dienen tot het aangrijpende verhaal van deze nieuwe album). Najam Hathor mengt de nostalgie uit de jaren 90 met de scherpe esthetiek van de 00's waar mode en muziek elkaar telkens ontmoeten.

Dit concert weerspiegelt de creatieve reis die zich blijft ontvouwen rond dit album, het creëren van werelden binnen werelden om zo zijn nieuwe album tot leven te kunnen brengen.

Deze meeslepende muzikale show transformeert REST IN PIECES in een hypnotiserend visueel, een theatraal evenement dat het publiek omhult in de jaren 90 waar de mode-industrie en de modellenwereld zich mengen met muziek.

+

PLASTILINA ROSA : Clown Pole Dance 

Gigi La Touriste

After long periodo of travel getting lost in remote sitios, mixture de langues , intentos fallidos de AutoStop , pieds fatigue , selfies , unimaginable Landscapes 
Gigi make her arrival

+

HANNAH KIRCHER
hannahkircher.com 

Hannah Kircher (1995) is een Franse kunstenaar die in Brussel woont en werkt. Ze volgde een opleiding in schilderkunst aan La Cambre (2017-2022) en onderzoekt binnen deze workshop het schilderkunstige medium in al zijn vormen.

Ze beschouwt haar werk graag als voedsel om te delen, iets elastisch en kneedbaars dat zich uitstrekt via verschillende media (plastisch, geluid of visueel). Het lichaam in zijn verschillende toestanden vormt het centrale materiaal ervan.

ANNA ZANICHELLI

Zanichelli's toont en groot vermogen om en metaforische lading te creëren binnen haar Frankenstiniaanse praktijk. Ze creeert een menselijk spoor door verouderde materialen handmatig tot en nieuw leven te naaien.  Ze creeert een heelheid door en diversiteit van voorwerpen samen te brengen in haar weeshuis van gevonden materialen.

Deze kunstmatige materialen vielen uit de gratie van de mens, uit onze zakken de natuur in. Ze reizen rond de aarde, gebonden door haar zwaartekracht.

___

 

FACEBOOK EVENT

 

___

Respect each other, respect yourself.
Discrimination, abuse and harassment of any kind will not be tolerated. If you don't feel safe, please reach out to our staff (Bar, Door, WC). Look out for each other.
x
Get informed about drugs, be aware of the effect of these substances on your body and mind. Care for yourself and others around you.
x
Denk aan onze buren. Pensez à nos voisins. Please be quiet when going out and don't throw your trash in our streets 

We gebruiken stroboscopen in de concertzaal van Recyclart. Die kunnen tot misselijkheid leiden. Als je een onaangenaam gevoel ervaart, verlaat dan de ruimte en licht een medewerker in.

___

Met steun van de Regering van de Franse Gemeenschap en Court-Circuit.


Tags : KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News