Agenda

25.01.24 > 23.02.24

EXPO BAR RESTO

Eli Desnot-Marsan

Fotografie

RECYCLART 13-15 Rue de Manchester B1080

Bar Recyclart

Korte Brigitinnenstraat 1
1000 Brussel
Accès

EXPO IN BAR RESTO RECYCLART VAN 25.01.2024 TOT 23.02.2024

Onze Bar Recyclart is naast een gezellige eetplek, ook een ruimte waar je geniet van smaakvolle expo's. Dit is een samenwerking tussen het kunstencentrum Recyclart en de Bar Resto.

Artieste van het moment:

ELI DESNOT-MARSAN

Ik haal mijn inspiratiebronnen uit mijn omgeving, mijn dagelijkse leven, mijn nauwe kringen. Naarmate ik vorder in mijn projecten, realiseer ik me dat datgene wat me raakt, de mensen of elementen zijn die onzichtbaar zijn gemaakt. Ik kies ervoor om ze te vertegenwoordigen of hun afwezigheid te tonen. Mijn proces roept onvermijdelijk culturele, politieke of sociale vragen op die verband houden met het gekozen onderwerp. Voorbij het belichten van deze mensen of elementen, probeer ik een band van intimiteit te creëren met zowel hen als het publiek.

Mijn werk ontstaat tijdens fotografische ontmoetingen, die vaak uitmonden in workshops waarin ik schilderijen en tekeningen maak, en in geschreven sporen die soms de vorm aannemen van gebeurtenissen.

In Brussel heb ik meer dan een jaar lang mijn dagelijkse leven vastgelegd, portretten van mijn naasten en onze levensmomenten binnen mijn inclusieve lgbtqia+ en feministische gemeenschap. Ik werk ook aan zelfportretten om mijn eigen queer identiteit in scène te zetten, waarbij ik mijn lichaam vertegenwoordig buiten een door mannen gecentreerd perspectief. Door middel van installaties zet ik mezelf in scène te midden van mijn vrienden. Mijn werk is betrokken, het werpt een liefdevolle, vriendschappelijke en respectvolle blik op een stukje van de wereld.

Tags : KUNSTEN CENTRUM / BAR RESTO

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News