Agenda

14.10.21

architalk + concertS

CITIES CONNECTIONS

RECYCLART 13-15 Manchesterstraat B1080

Lucha libre tussen architecten van de Federatie Wallonië-Brussel, Basel en Barcelona in het kader van het project Cities Connection - Lieux de vie partagés - FWB/BSL/BCN.

+ CONCERTS :

La Souris et l’Eléphant (BE)
DJ Duo van Laurence Creyf & Gilles Vanneste, oprichters van Les Actionnaires, resident bij Kiosk en LYL Radio, berucht in de rest van Brussel. 

The WRS ( BE/ES)
Garage/psyche power trio.

+ Mukuna (CH)
Zwitserse DJ/producer. Zijn ritmische benadering van elektronische muziek geeft hem een unieke identiteit in de huidige dance muziek scene.

 

_

Na het succes van de vorige editie met Barcelona nodigen Wallonie-Bruxelles Architectures & Cities Connection Project u graag uit voor de nieuwe tentoonstelling Cities Connection Project - Wallonie-Bruxelles/Basel/Barcelona - Shared Living Spaces. De gelegenheid om een selectie van 60 projecten te ontdekken (20 uit FWB, 20 uit Bazel, 20 uit Barcelona) die bijdragen tot het sociale leven en die tegelijk leefruimten en plaatsen van uitwisseling zijn.

In het kader van deze expo is er bij ons vanavond dus een debat/lucha libre en concert, georganiseerd in samenwerking het Institut Culturel d'Architecture - Wallonie-Bruxelles.

De tentoonstelling loopt van 14 oktober tot 25 november 2021 in de Brasserie de la Senne, een van de 20 FWB-projecten uit de expo: ontworpen door La Générale, is de brasserie gevestigd op de site van Tour & Taxis, bekend en erkend om zijn opmerkelijk industrieel erfgoed. Strategisch gelegen aan de rand van het kanaal en in de onmiddellijke nabijheid van het historische centrum van Brussel, wordt de voormalige spoorlijnsite Tour & Taxis omgevormd met de ambitie om een belangrijke vector te worden voor de economische en culturele ontwikkeling van Brussel, met projecten die gericht zijn op circulaire economie en duurzame ontwikkeling.

Dit wordt de 6e editie van de cyclus "Cities Connection Project", samengesteld door Nicola Regusci en Xavier Bustos. Het doel is een netwerk van culturele verbindingen tot stand te brengen tussen steden en regio's die een belangrijke architectonische traditie delen, en tegelijk de hedendaagse architectuur en stedenbouw voor het voetlicht te brengen.

Vanaf 1 oktober is de toepassing van het CST (Covid Safe Ticket) verplicht voor massaevenementen. Voor meer informatie, klik hier.

 

18:00 Doors
18:30 Talk 
20:30 Start Concerts
FREE

SOEP + BROOD + HUMUS 4€


FACEBOOK EVENT In samenwerking met: 

 

Tags : KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News