Agenda

30.06.23

RECYCLART HOLIDAYS #2 ALL-DAY

CHEVAL METAL TATTOOS + HÉLOÏSE + ROSEBUTCH + TARÔT MASQUÉ + Echo Zines & friends + DENTELLE PARK + DIVINA PIZZA / FIX MY HOLIDAYS

   

RECYCLART 13-15 Rue de Manchester B1080

 
 

RECYCLART HOLIDAYS
RECYCLART HOLIDAYS
RECYCLART HOLIDAYS

Mystieke en esoterische interventies zullen elke vrijdag van het festival onze binnenplaats overnemen! Kom uw toekomst ontdekken dankzij onze waarzeggerspizza's, leer de melodie van uw leven kennen met Antigel en haar magische vinylplaten, laat op maat gemaakte magische tatoeages zetten dankzij kaartlezing, en ontdek uw bovennatuurlijke krachten door de kaarten van de herziene Tarot van Marseille te trekken.

 

CHEVAL METAL TATTOOS: D-CARE-RIOT 

D-Care-Riot is een meeslepende ervaring die cartomantie, tatoeages, epigenetica, biologie, ecologie, politiek en zorg met elkaar vermengt. Elke deelnemende persoon stemt ermee in om te vertrouwen op hun lotsbestemming en de toekomstige soorten die ze zullen ontmoeten. De sleutelfiguren zijn cyborgs, tovenaars, bemiddelaars, bouwers en volledig toegewijd aan de aarde.

+

HÉLOÏSE

Héloïse legt al 10 jaar tarotkaarten en leest ook de hemelkaarten. Ze zal korte tarotlezingen geven op een vraag of een verlangen. Met de kaarten kun je nieuwe paden vinden, de paden die je al ingeslagen bent verduidelijken en nieuwe uitvinden.

Registratie ter plekke vanaf €5 - ondersteuningsprijzen vanaf €10

Météo Astro: Deze week weerastrologie: de sterren zijn voortdurend in beweging, ze informeren ons en ik geef een interpretatie om onze antennes te scherpen.

Vrije bijdrage

+

ROSEBUTCH

Als ze niet tekent of schildert, houdt RoseButch van werken met naalden. Ze naait zonder machine, een manier om het productivisme af te wijzen, maar ook om de angst die met autisme gepaard gaat te beheersen. Voor Tartine Tarot heeft ze tarotkaarten en andere waarzeggerij genaaid. Haar tekeningen van tarotkaarten, heksen, tovenaressen en badass godinnen zullen ook verkrijgbaar zijn.

+

TARÔT MASQUÉ

Tarot Masqué is het amateur-tarotduo dat je hart verwarmt. Optimistische kaartleggingen voor al je evenementen: doop, communie, scheiding, festival en nog veel meer. Van Brussel tot aan de kosmos en weer terug.

+

ECHO ZINES & FRIENDS

Echo Zines maakt zines over alles wat hekserij kan betekenen: van sigils tot maanmagie tot persoonlijke verkenningen van wat hekserij kan betekenen. Voor deze gelegenheid heeft Echo Zines haar zine-vrienden uitgenodigd om hun creaties te laten zien en brengt ze haar eigen heksige ansichtkaarten, buttons, stickers en muziek van Lavender Witch mee. Kom rondhangen aan onze tafel, kletsen over de magie in ons leven en misschien zelfs samen sigils tekenen.

+

DENTELLE PARK

Gladys Sauvage, de kunstenaar, nodigt je uit om samen te komen rond reusachtige kantmachines en samen grote werken te maken met spinnenkoppen, gemaakt van gerecyclede materialen. Ontmoetingen met familie, vrienden of vreemden, verweven met de draden van het leven. 

16:00-19:00 

Inschrijving via oscar@recyclart.be of ter plaatse afhankelijk van de beschikbaarheid van de reuzenkanmachines (10p max). 

+

DIVINA PIZZA

We zullen de eeuwige vlam van de publieke broodoven aansteken om jullie te verrukken met pizza's. Een knapperige bol, de toekomst in bloem, olijven en voortekenen. Auguri! Kom en eet je toekomst in tomatensaus. Kies je ingrediënten: poëzie, muziek, schilderkunst. Ooit werd Molenbeek Little Italy genoemd.  

16:00-20:00 Tot de voorraad strekt en de uitputting van de kunstenaars! 

Gratis / Inschrijving ter plekke 

+

FIX MY HOLIDAYS

Ook tijdens ons zomerfestival is Recyclart Fabrik van de partij! Op vrijdagavond verzorgen ze een creatief repair-atelier met verschillende thema's. Kom knutselen met de familie of gebroken spullen samen repareren. Sebastiaan en Arnaud staan voor je klaar!

17:00 - 20:00

+

IN.HABITAT

Het festival Recyclart Holidays dompelt zich onder in een bontgekleurde zee van afval en gevonden voorwerpen, om er vervolgens sprankelend en kleurrijk uit te komen. De scenografie wordt uitgevoerd in samenwerking met het activistische architectuurproject In.Habit (Maria Glionna), dat de ruimte op een holistische, solidaire en regeneratieve manier vormgeeft, in harmonie met het leven.

___

 

16:00-21:00

Gratis toegang tot de site
Interventies tegen een vaste of vrije bijdrage 
+ RESTO  18:00 -21:00

___

 

FACEBOOK EVENT

 

___

 

Respect each other, respect yourself.
Discrimination, abuse and harassment of any kind will not be tolerated. If you don't feel safe, please reach out to our staff (Bar, Door, WC). Look out for each other.
x
Get informed about drugs, be aware of the effect of these substances on your body and mind. Care for yourself and others around you.
x
Denk aan onze buren. Pensez à nos voisins. Please be quiet when going out and don't throw your trash in our streets

 

 

 

 

 

 

 

Tags : KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News