Agenda

03.09.22

Kitten Rhetorics

Catherine Danger (Be) + Apulati Bien (Be) + Bear Bones Lay Low (Be) X Bzmc (Fr) + Under Arrest (Bxl/Fr)

Muziek

RECYCLART 13-15 Manchesterstraat B1080

Kitten Rhetorics is een ruimte voor opkomende experimentele en elektronische muziek uit Brussel en daarbuiten. Een actieve luistercontext voor de oren en het lichaam.

 

CATHERINE DANGER (BE)
Catherine Danger is een geluids- en visuele kunstenares gevestigd in Brussel. In haar praktijk experimenteert ze met transformerende texturen. Onlangs bracht ze de cassette Roto Rites Dub uit op het Simple Music Experience label, 40 minuten lang trage, psychedelische golven, kleine bezweringen, korte, magische formuleringen, Illbient-stijl. Roto Rites Dub is bedoeld om geknipt, gedubd, getransformeerd, gesampled en voorgedragen te worden. In 2018 creëerde ze samen met Daya Hallé het audiovisueel label, 2files4free, gericht op de combinatie van geluid en visuele productie, hybride projecten en experimenten.

+

APULATI BIEN (BXL)
Multidisciplinair artiest gevestigd in Brussel, deel van het duo XOLOT, met releases op Promesses en Kraak . Apulati bien is een sound researcher die graag de grenzen opzoekt tussen genres en intensiteiten. Zijn live sets zijn een sonische reis, constant vernieuwend, breaks gedompeld in een bad van synthetische texturen. 

+

BEAR BONES LAY LOW (BE) X BZMC (FR) 
Vers gevormd, voorlopig nog naamloze duo. Ze zullen de kusten van Dub / Techno / Ambient verkennen en het schip varende houden tussen wankele beats en bouncende knietjes. 

+

UNDER ARREST (BXL/FR)
Bekende DJ in de Brusselse elektronische scene, resident bij LYL radio, nu gevestigd in Parijs. Ze opent een nieuwe wereld van complexe ritmes verweven met krachtige en hypnotiserende broken beats. Altijd flirtend met de 30hz, dekken haar breaky sets alle genres, ze kruist foutloos oldschool rave met zware UK bass, het geheel doorspekt met onbeleefde drums, hardcore, ballroom, jersey, baile, grime, jungle en techno. 

 

19:30 Doors
20:30 Start
02:00 End
Pay What You Can


__

FACEBOOK EVENTTags : Concert / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News