Agenda

10.04.24 > 05.05.24

Op zoek naar kunstenaars voor opblaasbaar museum!

CALL ARTISTS CANAL PALACE

RECYCLART 13-15 Rue de Manchester B1080

OPEN CALL VERLENGT TOT EN MET ZONDAG 05/05 !

Recyclart bouwt een opblaasbaar museum! Wij zijn op zoek naar kunstenaars om onze eerste tentoonstelling waar te maken! De installatie is gemaakt van PVC-zeildoeken, ingezameld bij transportbedrijven. Het is een originele speel- en tentoonstellingsruimte ontworpen voor publiek gebruik. Door een toegankelijke, speelse en artistieke attractie te creëren, wil Canal Palace de psychomotoriek en verbeelding van kinderen uit de buurt, maar ook van volwassenen, prikkelen om onze stad vol ups en downs te weerspiegelen. 

Ben je beeldend kunstenaar of performancekunstenaar? Woon je in Brussel? Ben je enthousiast om deel te nemen aan de eerste tentoonstelling van ons opblaasbaar museum? Kan jouw praktijk zich aanpassen aan deze originele setting?

Lees de volledige oproep (document in bijlage) en stuur ons je kandidatuur voor 30 april 22u37 VOOR ZONDAG 05 MEI 23u37 !

Residenties bij Recyclart vanaf juni 2024. 

Het project wordt ingehuldigd tussen 12/09 en 22/09, ter gelegenheid van het Septemberfestival (werktitel) van Molenbeek Voor Brussel 2030 en wordt gesteund door Molenbeek Voor Brussel 2030 en Kanal-Centre Pompidou en CultuurDienstMolenbeek.

Informatie en kandidaturen: opencall@recyclart.be


Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News