Agenda

21.10.22

MONTAGE

Buttechno (RU) + Dogheadsurigeri (PL) + Jennifer Walton (UK) + Instar B2B Laura Conant (UK/BE/FR) + crat (BE)

Muziek

RECYCLART 13-15 Manchesterstraat B1080

MONTAGE brengt nachtelijke muziek met een hoek af. Vanavond omvat dat alles tussen Jennifer Walton's contemporaine breaks en Buttechno's outsider-techno. Daarnaast brengt Dogheadsurigeri, één van de stichtende leden van het femme-georienteerde Poolse collectief Oramics, alles tussen experimentele hard-dance en post-club. Burenhinder's Instar en MONTAGE's Laura Conant openen het event met een frisse, experimentele B2B en tenslotte speelt crat op het einde iedereen naar huis met zijn typisch eclecticisme. Deze avond markeert tevens de release-party van crat's debuut EP - genoeg reden om te vieren dus!

 

BUTTECHNO / PAVEL MILYAKOV
Russische held Pavel Milyakov maakt uit de hand gelopen dance tracks. Hij runt zijn eigen label RASSVET en brengt alles uit tussen stampende experimentele techno, off-beat house en gruizige ambient. Onder zijn eigen naam heeft hij de laatste tijd een paar prachtige albums uitgebracht, met daarop samenwerkingen met de Oekraïense zangeres Yana Pavlova en de Noorse saxofonist Bendik Giske.

+

JENNIFER WALTON
Jennifer Walton uit de UK doet koppen draaien met haar strakke producties. Haar stijl houdt het midden tussen experimenteel, post-club en breaks. Haar laatste release voor All Centre staat al sinds hij uit is op non stop repeat in de MONTAGE HQ.

+

DOGHEADSURIGERI
dogheadsurigeri is een killer DJ, grafisch ontwerper en zelfbenoemde EDM MILF. Gevestigd tussen Polen, Nederland en de UK, draait ze een kenmerkende mix van harde-maar-mooie muziek door heel Europa, met een recente mix voor Boiler Room's hard dance serie als doorbraakmoment. Ze maakt deel uit van het Poolse collectief Oramics, dat vrouwen, non-binaire en queer mensen in de elektronische muziekscene steunt.

+

LAURA CONANT B2B INSTAR
Laura runt mee het MONTAGE label. Ze heeft een achtergrond in abstract synthesis en ontwikkelt haar eigen tools zowel digitaal als fysiek door synth design. Instar maakt deel uit van het Antwerpse Burenhinder-collectief, dat femme-focused evenementen brengt in een door mannen gedomineerde elektronische muziekscene. Ze heeft een eclectische smaak voor alles tussen experimentele beats en emotionele pop. Samen zullen Laura Conant en Instar deze avond openen, langzaam opbouwend van ambient naar dansmuziek.

+

CRAT
De andere helft van MONTAGE en resident graveyard-shift-weirdo. Dit is een speciale avond voor crat, want jaaaaaahaaaa we vieren deze nacht de release van zijn debuut EP! Met zijn Stoute Muziek shows op KIOSK radio, brengt crat al een tijdje allerlei vervormde kicks naar Brussel. Met zijn kenmerkende mix van demente post-rave zal hij het feest het hele laatste uur laten knallen.

 

 

23:00-05:00
10€ (PRESALE HERE)

 

FACEBOOK EVENT

 

__

 

Discrimination, abuse and harassment of any kind will not be tolerated. 
If you don't feel safe, please reach out to our staff. Look out for each other.µ
 
<3
 
Get informed about drugs, be aware of the effect of these substances on your body and mind.
Care for yourself and others around you.
 
 <3
 
Denk aan onze buren. Pensez à nos voisins.
Please be quiet when going out and don't throw your trash in our streets.

Tags : Feest / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News