Agenda

08.12.23

w/ Explity Music, pticha bsb SIC4YD, ...

Burenhinder: Aurora

   

RECYCLART 13-15 Rue de Manchester B1080

 
 

☆゚.*・。゚ AURORA ☆゚.*・。゚

Hier op aarde worden de dagen super donker en lang, maar in het epicentrum van Brussel komen enkele zonnevlammen samen om een waanzinnige energie te creëren!

Op 8 december ontvangen we onze Franse zussen van Explity Music en we kunnen niet enthousiaster zijn om hen in Recyclart, ons huis in Brussel, te verwelkomen na een prachtige nacht in Parijs afgelopen zomer.

Met dit feest zo dicht bij het einde van het jaar is het voor ons een moment om na te denken over afsluitingen, nieuwe beginnen en terugkeer. Aurora gebeurt voor jullie, onze gemeenschap, om uit de wintergevoelens te stappen voor een nacht, dus laten we elkaar allemaal verwarmen. (En onze mooiste kleuren laten zien xp)

We verkopen tickets in de first wave voor 10 euro. Voor personen met een lager inkomen bieden we verlaagde ticketprijzen aan; stuur ons gerust een e-mail voor meer informatie: burenhinder@gmail.com.
Er zullen ook tickets aan de deur zijn!

Zoals altijd verwachten we vriendelijkheid en respect jegens alle wezens op de dansvloer en elke schending van ons veilige ruimtebeleid zal resulteren in een verbanning van de nacht en verdere Burenhinder-evenementen. Ons team zal aanwezig zijn tijdens het evenement, om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn best voelt.

Kom ons ontmoeten op 8 december in Recyclart om met elkaar te dansen met magnetische energie ❤

Love you!!!!

Timetable:

22:30 pticha b2b SIC4Y4 (spill the tea)
23:30 instar (burenhinder)
00:30 waltur (burenhinder)
01:30 myu:sa (burenhinder)
02:30 Karl Froye b3b Talita Otović b3b Kimberlaid (explity music)
04:00 Lolalita (burenhinder)
05:00 einde

Artwork: Marieke Janssens

___
 
 
 
 
___
 
Respect each other, respect yourself.
Discrimination, abuse and harassment of any kind will not be tolerated. If you don't feel safe, please reach out to our staff (Bar, Door, WC). Look out for each other.
x
Get informed about drugs, be aware of the effect of these substances on your body and mind. Care for yourself and others around you.
x
Denk aan onze buren. Pensez à nos voisins. Please be quiet when going out and don't throw your trash in our streets

We gebruiken stroboscopen in de concertzaal van Recyclart. Die kunnen tot misselijkheid leiden. Als je een onaangenaam gevoel ervaart, verlaat dan de ruimte en licht een medewerker in.


 

 

 

 

 

 

 

Tags : KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News