Agenda

25.11.21

Garage Pirate

BILOU (B) + Laryssa Kim (I/C/B) + LAZOLLA + MATHILDE VAN DER PERRE + INGRID PAOLA AMARO (FR/ESP) + LA TOUR TROIS + LA PETITE FANZINOTHÈQUE BELGE + MAMY MARKET + VEGAN RESTO BY BAR RECYCLART

RECYCLART 13-15 Manchesterstraat B1080

+ VEGAN RESTO
+ CONCERTS
+ EXPOS
+ PERFOS
+ WORKSHOPS

 

LARYSSA KIM

Laryssa Kim is een Italiaans-Congolese zangeres en componiste, gevestigd in Brussel. Gekleurd door een fascinerende verzameling aan invloeden, schept haar muziek een betoverend landschap. Een stem als centraal instrument en hypnotiserende zwellingen van elegante lyrische vormen rond fijn gevlochten elektronica en instrumentale motieven, verzameld in tedere songstructuren. Delicaat uitgebalanceerde composities in een intense live setting.
(JAKBROL (B) > CANCELLED)

+

BILOU (B)

Intieme teksten gezongen in inclusief Frans. Ongestructureerde, niet-binaire elektronische muziek, in hoogverzadigde kleuren en pitches. Duik diep in haar audiovisueel, absurd, hypersensueel universum.

+

LAZOLLA

Een universum, een mix van naakt, kleuren en bloemen. Illustraties met ecoline, linosnedes en andere technieken... van schilderen op doek tot borduren. Lazolla ensceneert haar figuren in verschillende werelden, overgoten met zachtheid, breekbaarheid en lichtheid.

+

MATHILDE VAN DER PERRE

Geïnspireerd door hun rondingen, schildert Mathilde vooral vrouwensilhouetten. Het spel van licht en schaduwen van de bewegende lichamen wordt weergegeven door aquarellen, meer grafische silhouetten door linosneden. Een zacht en sensueel universum.

+

ZEEFDRUK ATELIER BY LA TOUR TROIS

La tour Trois is back! Kom met uw mooiste t-shirts, frakken, slips & co om ze te laten zeefdrukken. U kiest de visuals en wij drukken ze direct voor u met liefde. Op het programma: een reeks illustraties en poëzie rond het thema Fiasco! Als dat maar goed gaat!

+

LA PETITE FANZINOTHÈQUE BELGE // LE PETIT PANGOLIN ILLUSTRÉ

La Petite Fanzinothèque Belge is een raadpleegbaar fanzine-archief van meer dan 11.000 titels, opgericht in 2009 en gevestigd in het Bunker Ciné-théâtre. Ze zijn niet alleen dealer in achtergelaten fanzines, maar geven ook het maandelijkse fanzine uit: le Petit Pangolin Illustré, waaraan elke maand een vijftigtal auteurs meewerken.

+

MAMY MARKET
2 LOCATIONS | 10:00-19:00 + 19:00-22:00

Een levend wezen, een uitgebreid onderzoeksproject, omgeving, performance, een enorme installatie, groeiend, bewegend in twee richtingen. Stemmen, weerklank, inzichten, verschillende haltes op een road trip van west naar noord, een nieuwe generatie car wreckers.

+

INGRID PAOLA AMARO (FR/ESP)
AVENTURE, MÊME PAS EN PEINTURE
EXPO >17.12

Fotograaf zonder camera. Dit is de uitdaging van kunstenares/fotografe Ingrid Paola Amaro. Met deze beperking, vindt ze camera's waar ze ze tegenkomt. Altijd een beginneling in de geste, legt ze plaatsen bloot, juwelen van architectuur. Avontuur, même pas en peinture, dat uiteindelijk overal kan zijn.

(20+27.11 Masterclass Ingrid Amaro: Aventure, même pas en peinture)

 


18:00 Vernissage Expo - Free
18:00-21:00 Resto 100%Vegan
20:00 Concerts - €5


_

FACEBOOK EVENT

_

Voor dit evenement moeten wij u om een Covid Safe Ticket vragen en is een mondmasker verplicht.
 
 
 
 

Met steun van Court-Circuit

 


Tags : KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News