Agenda
CHER PUBLIK, HELAAS ZIJN WE, ZOALS U WEET, VERPLICHT OM WEER TE SLUITEN...MAAR WE HEROPENEN ONZE CULINAIRE DEUREN VANAF 15.01.21 VOOR 3 DAGEN & 1 AVOND.
GEDULD, GEDULD...& SMAKELIJK THUIS!
BAR 10:00>17:00
RESTO 12:00>15:00
RESTO 18:00>21:00
INFO| RESERVATIE |CATERING
joost@recyclart.be 02 289 00 59
Vanaf nu kan je naast de lunch ook elke DONDERDAGAVOND bij ons komen dineren. Satanische seitan, allmighty mezzes, hartverwarmende gemberdranken, ...Laat uw smaakpapillen los op de homemade heerlijkheden van onze keuken! Bar Recyclart serveert u een volledig veganistische kaart waarin seizoensgroenten centraal staan. Elke dag een nieuw menu onder het vandaal van het experiment, om onze blik te verruimen en nieuwe smaken, texturen en verrassende schotels te ontdekken. Behalve dierlijke producten bannen we ook alle industrieel verwerkte voedingswaren voor een gezonde, ethische en natuurlijke keuken.
BAR 10:00>17:00
RESTO 12:00>15:00
RESTO 18:00>21:00
SOCIALE ECONOMIE
Maïzenne Talent is een nieuwe tool, ontwikkeld door de jobcoaches van Atelier Groot Eiland, Eat vzw, Jes en Recyclart samen met de sectorondersteuner Horeca van Tracé Brussel, om zich op een bredere en duurzamere manier te kunnen bewegen op de arbeidsmarkt. Door de mensen die we opleiden samen aan te bieden met andere SPI-partners (Sociaal Professionele Inschakeling) actief in de Horeca, kunnen we beter inspelen op de noden van werkgevers. Via de webpagina kunnen werkgevers contact opnemen met Maïzenne Talent en zal één van de jobcoaches met de werkgever in gesprek gaan.