Agenda

29.06.23

RECYCLART HOLIDAYS #1

Arthur Chambry + A.T.N Sniper victim + Nina Nina + BXLUNATICS STREET ASTRONOMY

   

Muziek Podium

RECYCLART 13-15 Rue de Manchester B1080

 

RECYCLART HOLIDAYS
RECYCLART HOLIDAYS
RECYCLART HOLIDAYS
MUSIC + PERFORMANCE + RESTO


ARTHUR CHAMBRY: LA LANGUE DU VENT

Zie het als de creatie van een duikplank, een uitnodiging voor zowel hoogtevrees als de sprong die volgt. Kom binnen in de cirkel en laten we draaien. Zo eenvoudig is het. Het gezoem van de drones zal je helpen om weg te kijken. Laten we het een poging tot gemeenschap noemen, een ritueel als je wilt. Knijp in de grote zakken of voer lucht in die longen die zelf weer luid schreeuwende monden voeden. Ga door. We kunnen streven naar harmonie of transcendentie.

+

A.T.M. SNIPER VICTIM

A.T.M. sniper victim is ontstaan uit de reünie in 2023 van leden van Gut Model en Milk TV rond de aanvankelijk wankele composities van een zekere Lucas Roger. Woedende drumroffels copuleren met gitaargeknetter, terwijl het beuken van metaal en andere kwaadaardige echo's kletteren met baslijnen uitgevoerd door een expert op dit gebied. De luidruchtige samenzwering betreedt nu het podium om zijn post-metronomische klaagzangen te verspreiden, waarbij inspiratie wordt geput uit zowel obscure no-wave als grandioze progrock.

+

NINA NINA

Nina nina is een elektronische muziekproducer en videokunstenaar die woont en werkt in Parijs en Rennes. Net zo geïnspireerd en ontroerd door middeleeuwse klanken als door musique concrète en de barok, reconstrueert, samplet en transmuteert ze haar invloeden en muzikale impulsen uit het klassieke repertoire, waaraan ze producties toevoegt die beïnvloed zijn door techno, break en idm.

+

BXLUNATICS STREET ASTRONOMY

Herstel de band met de nachtelijke hemel dankzij onze stedelijke telescoop. Je zult de maan, Jupiter en Saturnus zien, 200X dichter dan ooit tevoren. Niet in de bergen, niet in het observatorium, maar in het stadscentrum! Wij brengen telescopen naar onverwachte plaatsen om mensen hun eerste ervaringen met astronomie te geven. Vraag ons naar de grote rode vlek, de manen van Saturnus, of hoe we lichtvervuiling kunnen bestrijden en de Melkweg weer vanuit Brussel kunnen zien!

+

IN.HABITAT

Het festival Recyclart Holidays dompelt zich onder in een bontgekleurde zee van afval en gevonden voorwerpen, om er vervolgens sprankelend en kleurrijk uit te komen. De scenografie wordt uitgevoerd in samenwerking met het activistische architectuurproject In.Habit (Maria Glionna), dat de ruimte op een holistische, solidaire en regeneratieve manier vormgeeft, in harmonie met het leven.

+

Met een geluidssignalisatie van: Niels Najean-Contour

Hoe maak je een geluidssignalisatie voor Recyclart?
Je hebt wat vogelgeluiden nodig, het geluid van hamers die aan het werk zijn, wat regen, het gekraak van banken, het geluid van mensen die leven. Je moet een geluidsbibliotheek samenstellen. Je moet de geluiden met elkaar laten communiceren, je moet combinaties voorstellen. Je moet ze uitrekken, kleur geven, filteren en korte sequenties voorstellen die door de binnenplaats gaan. 

 

18:00-01:00
Pay What You Can
+ RESTO  18:00 -21:00

___

 

FACEBOOK EVENT

 

___

 

Respect each other, respect yourself.
Discrimination, abuse and harassment of any kind will not be tolerated. If you don't feel safe, please reach out to our staff (Bar, Door, WC). Look out for each other.
x
Get informed about drugs, be aware of the effect of these substances on your body and mind. Care for yourself and others around you.
x
Denk aan onze buren. Pensez à nos voisins. Please be quiet when going out and don't throw your trash in our streets  

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags : Concert / Opvoering / Holidays / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News