Agenda

09.02.24

w/ Keyser & Ampe + Delphine Von Kaatz + L4U + Melissa Juice

À l’aise bien: ‘love is us’

   

RECYCLART 13-15 Rue de Manchester B1080

 
 
 
 
 

A l’aise bien ❤ ‘’ LOVE IS US ’’ editie ❤

A l'aise bien brengt Lesbian-Queer event-organisatrixen uit Vlaanderen, Wallonië en Brussel samen om de draaitafels over te nemen. Ze brengen ons een avond die de winterkou in de hoofdstad zal doorbreken en ons in beweging zal brengen op Techno & Co sounds made in Belgium: Keyser & Ampe uit Gent, die achter het concept van de Butternut nachten zitten. Delphine Von Kaatz, organisatrice van de Mon Q Ta Praline avonden in Brussel. L4U uit Luik, oprichtster van Who Sth4tgirl en Transepedegouines. En DJ Melissa Juice van Missfitte en Lube (C12).

Voor deze gelegenheid heeft À l’aise bien het genoegen om uit te nodigen:
 
 
Maak kennis met de organisatoren van 'BUTTERNUT' Keyser & Ampe, die zich in Gent bevinden. Deze duo zijn de proud mothers van "BUTTERNUT" een Gentse techno-quuer concept.
IG: @butternut.ghent
 
 
Delphine Von Kaatz heeft geen introductie nodig in de Brusselse lesbische scene en organiseert altijd met veel humor en liefde MON Q TA PRALINE, en we zijn er trots op om haar erbij te hebben om de liefde mee te vieren.
IG: @monqtapraline
 
 
L4U komt naar ons toe vanuit Luik. Zij is de oprichtster van "WHO_STH4TGIRL" en medeoprichtster van "TRANSEPEDEGOUINES". Deze iconische queer feesten zijn inmiddels bekend tot ver buiten Luik en organiseren af en toe een evenement in Brussel.
IG: @lauravioli__
 
 
En tot slot, last but not least: DJ MELISSA JUICE van het geweldige MISSFITTE- en LUBE (C12)-team zal zich weer met passie en veel plezier bij ons aansluiten. ❤
 
 
Het zal ons allemaal deugd doen, kom en sluit je aan bij de liefde
À l'Aise bien

___

22:30 - 05:00

Tickets

9.5€ (early unicorn),
13€ full price (web ticket fee included ),
12€ (at the door)

___
 
 

FACEBOOK EVENT 

 

___

Respect each other, respect yourself.
Discrimination, abuse and harassment of any kind will not be tolerated. If you don't feel safe, please reach out to our staff (Bar, Door, WC). Look out for each other.
x
Get informed about drugs, be aware of the effect of these substances on your body and mind. Care for yourself and others around you.
x
Denk aan onze buren. Pensez à nos voisins. Please be quiet when going out and don't throw your trash in our streets.


We gebruiken stroboscopen in de concertzaal van Recyclart. Die kunnen tot misselijkheid leiden. Als je een onaangenaam gevoel ervaart, verlaat dan de ruimte en licht een medewerker in.

 

 

 

 

 

 

 

Tags : KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News